Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Γίνεται…”Σφυρί” ο Μαζουακού!

arthur_masuaku_267546Η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, όπως επιβεβαιώνεται και από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το SDNA, ο Αρτούρ Μαζουακού πέταξε το πρωί του Σαββάτου, μαζί με τον εκπρόσωπό του, Πάνο Γαλαριώτη, με προορισμό το Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Γάλλου αριστερού μπακ σε αγγλικό σύλλογο.

Οι φήμες θέλανε την ομάδα στην οποία κατευθύνεται για τις τελικές επαφές ο Μαζουακού να είναι η Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο του Guardian, Ντάνιελ Τέιλορ, τα «Σφυριά» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Γάλλου αριστερού μπακ των «ερυθρολεύκων», όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Ολυμπιακός ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Μαζουακού όλο το προηγούμενο διάστημα και φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Γουέστ Χαμ, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το ποσό της συμφωνίας.

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς επιθυμούσε διακαώς την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και φαίνεται πως έστρεψε το ενδιαφέρον του στον Μαζουακού από τη στιγμή που χθες «ναυάγησε» η μεταγραφή του Σαντόν, ο οποίος «κόπηκε» στα ιατρικά.

Το όνομα του Μαζουακού πάντως για τη Γουέστ Χαμ δεν προέκυψε τελευταία καθώς τα «Σφυριά» είχαν ακουστεί πως «τσεκάρουν» τον 22χρονο Γάλλο μπακ του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected