Γ Εθνική / Τοπικά

Ολυμπιακός Βόλου – Πανθηραϊκός 1-0

1ce6496ea97a8803c096fc9195ca5e5f_LΤεστ δεύτερο θετικό για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού σε φιλικό στα 3-5 Πηγάδια επικράτησε του Πανθηραϊκού με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντα Κόστα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, οι ερυθρόλευκοι είχαν θετική εικόνα, χωρίς η αναμέτρηση πάντως να έχει ιδιαίτερο θέαμα, και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη γοήτρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα στο 43ο λεπτό. Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες είχαν δύο καλές στιγμές με Κόκα και Αναστασίου, ενώ ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τις δοκιμές σε παίκτες και σε σχήματα.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν πέντε ποδοσφαιριστές, οι Δωματάς (για προληπτικούς λόγους γιατί είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό), ο Οικονόμου (καθώς είχε μια διάταση), ο Ζαρίφης, που δεν είναι στο επιθυμητό στάδιο όσον αφορά την ετοιμότητά του, αλλά και οι νεαροί Πατσής και ο Σπηλιόπουλος, που είναι ο τέταρτος τερματοφύλακας.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κατσούλης (46’ Παλιούρας-70’ Μπουργάνης), Στουρνάρας (46’ Στασινόπουλος), Μανάλης (70’ Χαντζής), Ζώνας (46’ Τέλλος), Κωστόπουλος (78’ Παπαϊωάννου), Πότσι (46’ Κολημήτρας), Σταύρου, Κόκκας, Ναστέφσκι (60’ Αγγελής), Ντα Κόστα (46’ Αναστασίου), Φλίγκος (72’ Φραγκογιάννης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Κουμπαρούλης (46’ Λούκας), Μκρτσιαν, Μπακάλης (55’ Φύτρος), Λαζαρίδης, Πόνσε, Περιάλης, Μενδρινός (46’ Μωραΐτης), υπό δοκιμήν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected