K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Κ20 0-3

bb641ee49357cb29cacfc8f958542c21_LΣε ένα παιχνίδι που δεν είναι δυνατόν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς ήταν το πρώτο φιλικό του Ρήγα για το καλοκαίρι κι απέναντι σε έναν δύσκολο και πιο έτοιμο αντίπαλο, η ομάδα του Βελεστίνου ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας από την Κ20 των ερυθρόλευκων του Πειραιά.

Όπως αναφέρει το magnesiasports,gr, οι κυανόλευκοι έκαναν “σεφτέ”, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα το απόγευμα και έδειξαν πως θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής, αλλά και αγωνιστικής κατάστασης. Ο Ρήγας φάνηκε να είναι ανταγωνιστικός και ορεξάτος μόλις για 20-25 λεπτά, με τη συνέχεια να μην είναι ανάλογη, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που ήταν πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία της. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Παπαγιάννη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα πλάγιοι μπακ ήταν οι Χατζηαθανασίου, Σπαθής, στόπερ οι Βουραζέρης, Μπόρας, αμυντικοί μέσοι οι Χύσα και Αλεξίου, επιτελικός ο Γκίκας και επιθετική τριπλέτα οι Γεωργατζής (δεξιά), Τσελεπής (αριστερά) και Τζοβάρας φορ.

Όπως προαναφέρθηκε, οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη μπήκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ, όμως από τα μισά του πρώτου μέρους, μέχρι και τη λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τα ηνία του αγώνα, έχοντας καλύτερο ρυθμό, τις περισσότερες ευκαιρίες και φυσικά τα τέρματα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει κεφάλι και να “καθαρίσει” τη φιλική του νίκη σε διάστημα μόλις δεκατριών λεπτών. Στο 62′, ο τερματοφύλακας Κεφαλάς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ατύχησε να επιχειρήσει το διώξιμο με τα πόδια στο σώμα επιθετικού των φιλοξενουμένων που πίεζε, με τη μπάλα να “εξοστρακίζεται” και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του. Πέντε λεπτά αργότερα, ύστερα από όμορφη ομαδική ενέργεια των Πειραιωτών, επετεύχθη ακόμα ένα τέρμα, με ωραίο σουτ από το σημείο του πέναλτι. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 75′, με ακόμα ένα σουτ εντός περιοχής από αρκετά πλεονεκτική θέση, με τον Κεφαλά να μη μπορεί να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Τελικό σκορ 0-3, με τον Ρήγα να στρέφεται και πάλι από αύριο στην προετοιμασία του.

Συνθέσεις

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Μπόρας, Βουραζέρης, Χύσα, Αλεξίου, Γκίκα, Γεωργατζής, Τσελέπης, Τζοβάρας

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Κοσκουρίδας, Ράπτης, Μπακάλης, Μπομπότης, Καναβός, Λάμπρου, Χότζα, Τζέκα, Κωσταντέλος, Αραμπατζής.

Για την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς ξεκίνησαν οι εξής:Αγγελόπουλος, Ξυδάς, Φουάσης, Νικολάου, Τσιμπούκας, Χρήστου, Μεγαρίτης, Κιρτζιαλίδης, Καλέντζης, Μπρουσάν, Κωστανάσιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected