Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ευχές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τους Βαγγέλη Ίντο και Ιωσήφ Κουλιανίδη

cats

Το επόμενο βήμα στην καριέρα τους πραγματοποιούν επίσημα εδώ και λίγες οι Βαγγέλης Ίντος και Ιωσήφ Κουλιανίδης.

Οι μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχουν ήδη ενταχθεί σε Αιγινιακό και Βέροια Κ17 αντίστοιχα, έχοντας ουσιαστικά “δέσει” την παρουσία τους σε αμφότερες τις ομάδες. Ο 19χρονος μέσος βρίσκεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας των Πιερέων και φαίνεται να έχει πείσει τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για να ενταχθεί στο ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Από την άλλη πλευρά, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός είναι οριστικά ανάμεσα στους 25 εκλεκτούς του Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Κ17 της Βέροιας και έχει ήδη συμμετάσχει στα δύο φιλικά προετοιμασίας τα οποία παρακολούθησε από κοντά το SportsUp.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται σε αμφότερους καλή επιτυχία στη νέα τους ομάδα και να είναι αυτό το πρώτο βήμα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εύχεται ολόψυχα στους Βαγγέλη Ίντο και Ιωσήφ Κουλιανίδη να είναι γεροί και δυνατοί στη νέα τους ομάδα και το συγκεκριμένο βήμα στην καριέρα τους να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αμφότεροι αγωνίστηκαν και πρόσφεραν στην ομάδα μας, δίνουμε όλη τη θετική μας σκέψη για ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected