Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΓΣ Προσοτσάνης – Δόξα Δράμας 0-5 (vid)

ΔΟΞΑ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-0-5-2-300x199Την πρώτη της φιλική νίκη σημείωσε η Δόξα πριν από λίγο κερδίζοντας στην Προσοτσάνη τον τοπικό Γ.Σ. με σκορ 0-5.

Όπως αναφέρει το sportdrama.gr, το παιχνίδι διεξήχθη αρουσία 400 και πλέον φίλων και των δύο ομάδων και έγινε ένα πολύ καλό φιλικό τεστ ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πως έπαιξε η Δόξα

Η Δόξα δεν είχε πολλές διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα της σε σχέση με το φιλικό με τον Ηρακλή.

Τερματοφύλακας ξεκίνησε ο Σικαλιάς και η άμυνα ακριβώς η ίδια με Ρεβυθόπουλο δεξιά, Κουρτεσιώτη αριστερά και ΠαπαζαχαρίαΓκαρακλίδη στο κέντρο.

Στα αμυντικά χαφ δέσποσε με την παρουσία του ο Σάκης Πινδώνης που είχε παρτενέρ τον Στέφανο Πολύζο.

Στα δύο άκρα είχαμε τον Δημήτρη Σουάνη που πέτυχε δύο γκολ (εξαιρετικό σε εκτέλεση το δεύτερο) και τον Περικλή Μπουσινάκη που άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ. Ο δραστήριος Καρλόπουλος ήταν πίσω από τον φορ της ομάδας, τον Αντώνη Γιόνδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Βασιλακάκης χρησιμοποίησε τελείως διαφορετική ενδεκάδα που δεν είχε την ανάλογα καλή απόδοση με αυτή του πρώτου μέρους.

Είχαμε όμως παίκτες που ξεχώρισαν, όπως ο εξαιρετικός Ακασού στο κέντρο, ο Μουτεσίδης από δεξιά που είχε και φάουλ στο δοκάρι και ο νεαρός Μίτρε στο κέντρο άμυνας.

Η Δόξα στο β’ μέρος έπαιξε με τον Μπόσκο στο τέρμα, δεξιά ο Μουτεσίδης, αριστερά ο Βιτλής και στο κέντρο άμυνας ΠαπαζούδηςΜίτρε.

Στο κέντρο τα αμυντικά χαφ ήταν Ακασού και Βουτσινάς που έδωσε την θέση του στο 70′ στον Μπάμπουρα και στα δύο άκρα είχαμε τους Κουπρόγλου και Σάντος.

Στο επιθετικό κομμάτι Μαρκόπουλος και Γαϊδαρτζής συμπλήρωσαν το αρχικό σχήμα.

Σκόρερς : 29′ Μπουσινάκης, 31′-37′ Σουάνης, 87′ Γαϊδαρτζής, 89′ Ακασού

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected