Κατηγορίες
Super League 1

Τέλος ο Κρητικός από την Κέρκυρα, προς Ιστιαία ο Μεντής

6F3-KRITIKOSΤέλος θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την Κέρκυρα, ο Νίκος Κρητικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfusports.com, ο νεαρός Κερκυραίος μέσος των Φαιάκων, ενημερώθηκε να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με τους Φαίακες (κατά τις ίδιες πηγές, στη λογική του κοινή συναινέσει).

Η εξέλιξη κατεγράφη χθες, Τρίτη (9/8), διέρρευσε, όμως, ως εξέλιξη μόλις τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την απουσία του παίκτη απ’ τη σημερινή (Τετάρτη, 10/8) προπόνηση της ομάδας, στον Πλάντραφο (κατά μία συμπληρωματική πληροφορία, εντός της ημέρας, ο Κρητικός αναχώρησε για Αθήνα). Κι αφού, την προηγουμένη (Τρίτη) είχε θεαθεί να τα λέει (και) με τον Μιχάλη Γρηγορίου στο γραφείο του τελευταίου.

Και το… κρίσιμο ερώτημα: τι, στο καλό, συνέβη; Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν τούτες οι γραμμές, παραμένει αδιευκρίνιστο (τουλάχιστον, όσον αφορά σε επιβεβαιωμένες πληροφορίες). Κάποια… μισόλογα και λήξις! Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως ακόμη και συμπαίκτες του Κρητικού δήλωναν, επί της ουσίας, άγνοια επ’ αυτού, σημειώνοντας ότι «καταλάβαμε πως κάτι τρέχει, με αφορμή την απουσία του απ’ την προπόνηση».

Αυτονόητα, φως στο όλο θέμα, αναμένεται να ρίξουν οι αμέσως επόμενες ημέρες. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια επαγγελματικής συνεργασίας με τη «μεγάλη» ομάδα του νησιού (από το 2012), όλα συνηγορούν στο ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από… θαύμα, για να αλλάξει ο ρους. Κρητικός, αυλαία!

menti

Προφορική συμφωνία του αμυντικού της Κέρκυρας με τη (νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική) ΑΕ Ιστιαίας, αποκαλύπτει το corfusports.

Κάτοικος Βόρειας Εύβοιας θα είναι, εκτός μεγάλου απροόπτου, την προσεχή σεζόν, ο κεντρικός μπακ της Κέρκυρας, καθώς τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Ιστιαίας.

Η ΑΕ Ιστιαίας, Πρωταθλήτρια Εύβοιας της σεζόν 2015-‘16, εξασφάλισε φέτος την άνοδό της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία (πρώτη στην ιστορία της) μέσω της διαδικασίας των μπαράζ («κερασάκι» ανόδου, το 0-0 που απέσπασαν στη Θήβα, από την τοπική ομάδα). Υπό, δε, τις οδηγίες του Θανάση Γουρνά, «τρέχει» ήδη της προετοιμασίας της απ’ τις 27 Ιουλίου.

Τι απομένει; Να μπει στο «γάμο» και… η βούλα (υπογραφές και ανακοίνωση). Όπερ, δεν αποκλείεται να «τελειώσει» έως τα τέλη της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι, το τελευταίο εξάμηνο, είχε προηγηθεί η πρώτη θητεία του Μεντή στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης (επί της ουσίας, δανεισμός –με τις ιδιαιτερότητες του καθεστώτος μετάβασης επαγγελματία σε ερασιτεχνικό σωματείο- από Κέρκυρα). Στο τέλος της σεζόν επέστρεψε στο νησί, ωστόσο, έμεινε εκτός των «εκλεκτών» του Μιχάλη Γρηγορίου, με αποτέλεσμα να λύσει συνεργασία κι έκτοτε, να μπει σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού του (ευρισκόμενος σε… φλερτ και με ομάδα της FootballLeague).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected