Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ένα ακόμη ηχηρό…χτύπημα από τον ΑΟ Χαλκίς!

krol“Κυανόμαυρος” και επίσημα είναι πλέον ο Καμίλ Κρολ καθώς την Πέμπτη το βράδυ υπέγραψε δελτίο συνεργασίας και έγινε κάτοικος Εύβοιας για τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με το eviagoal, ο Πολωνός επιθετικός έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στη Χαλκίδα και την Τετάρτη το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης ο Γιώργος Στούπας και ο ατζέντης του 29χρονου ποδοσφαιριστή Κώστας Σαραφαντώνης συζήτησαν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και η συμφωνία των δυο πλευρών επισφραγίστηκε.

Γλυκό πονοκέφαλο στον Τίμο καβακά έχει προκαλέσει ο Λουί Μπεσού. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και η απόκτηση του κερδίζει έδαφος. Στη προπόνηση της Πέμπτης ο κόουτς του ΑΟΧ τον χρησιμοποίησε παρτενέρ του Κρολ σε σχήμα 4-4-2 και ο Μπεσού πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Με δεδομένο ότι στην Γ΄εθνική επιτρέπονται 4 ξένοι και ο ένας είναι ο Κρολ, ο δεύτερος μάλλον θα είναι ο Εμέκα, ενώ για τον τρίτο ακούγεται έντονα ότι θα αποκτηθεί Αφρικανός εξτρέμ από προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα, απομένει μια θέση και ο Μπεσού θέτει σοβαρή υποψηφιότητα βάσει αξίας.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αποφασιστεί να αποκτηθεί ξένος σε κάποια άλλη θέση. Η δουλειά που γίνεται αυτό το διάστημα είναι σκληρή και μεθοδική με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Φιλικός αγώνας με τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι έχει προγραμματιστεί στις 20 Αυγούστου, ενώ συζητήσεις για φιλικές αναμετρήσεις γίνονται με Θήβα και Λεβαδειακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected