Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιοχωρίου 4-1 (photos+vid)

cats

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, η 5η κατά σειρά για την καλοκαιρινή περίοδο ενώ για τον φιλοξενούμενο Άρη αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση μετά από αυτήν της Τετάρτης (10/8) στον Άραχο.

Οι “πράσινοι” του Γιώργου Ντάμτσιου επιβλήθηκαν με σκορ 4-1, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη στα φιλικά μετά το 1-2 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης κόντρα στον Μακεδονικό.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 100 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυνατά και στο 11′ πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Ποτουρίδη.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους “πράσινους”, που πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη (25′), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 60′ με κεφαλιά του Γρηγόρη Πατρίκα, ωστόσο στο 71′ ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων με το 4ο γκολ του Γιώργου Κίτσα στα φιλικά προετοιμασίας.

Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Μητσιώτης στο 78ο λεπτό.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Iωακειμίδης, Πετκάκης, Αθανασιάδης Η., Καρβούνης, Συμπεθέρης, Σερμπίνης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Σουρλας Δ., Κίτσας, Πατατούκας. Αγωνίστηκαν και οι Μοσχίδης, Κιρκιλιανίδης, Νασούφι, Σούρλας Σ., Μηνούδης Χ., Μηνουδης Α., Ασημακόπουλος, Μητσιώτης, Αθανασιάδης Σ., Δρακούλης.

Άρης Παλαιοχωρίου : ενημερώνεται

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected