B ΕΠΣ Ημαθίας

Η αποχώρηση Παντέλογλου από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και η εξέλιξη της προετοιμασίας

84b16a_9326d91b69c444938ba3366953f94a32-mv2_d_3000_4496_s_4_2Καθημερινή είναι η ενημέρωση μέσω του blog της ομάδας για τα τεκταινόμενα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, με αποτέλεσμα το έργο των φιλάθλων αλλά και των αθλητικογράφων να γίνεται ακόμη πιο εύκολο.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία νέα, ο νεοαποκτηθέντας Αντώνης Παντέλογλου θα αναχωρήσει για την Κύπρο όπου αναμένεται να διαμείνει μόνιμα για επαγγελματικούς λόγους, και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά για το φιλικό με τη Θύελλα Σταυρού αλλά και για τις καθημερινές προσπάθειες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά :

“Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν ο προπονητής κος Πέιος και ο βοηθός του κος Ντόγος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας την πρώτη εβδομάδα της βασικής της προετοιμασίας.

Το γεγονός πως διανύσαμε τις 5 πρώτες μέρες της βασικής μας προετοιμασίας χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς και με μία μόνο απώλεια (ο ποδοσφαιριστής Παντέλογλου αποχώρησε από το σχήμα της ομάδας προκειμένου να ταξιδέψει για Κύπρο στην οποία, για προσωπικούς λόγους, σκέφτεται να εγκατασταθεί), γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά!

Καθημερινά στις προπονήσεις, αναφέρει ο κ. Πέιος, συμμετέχουν πάνω από 25 αθλητές, αριθμός αρκετά υψηλός για τα  δεδομένα των ερασιτεχνικών  σωματείων, αφού όλοι γνωρίζουμε πως οι επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις δύσκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

Η προπόνηση σήμερα δεν έκρυβε εκπλήξεις, οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα εν όψη του φιλικού με τη Θύελλα Σταυρού.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι φροντιστές μας προχώρησαν σε εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, κούρεμα και πότισμα του φυσικού χόρτου.

Η Διοίκηση και το Προπονητικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντώνη Παντέλογλου για την προσφορά του στην ομάδα αυτό το πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που παρέμεινε σε αυτή και να του ευχηθεί υγεία και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει στη ζωή του. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα έχει πάντα τις πόρτες του ανοιχτές για αθλητές σαν τον Αντώνη.

Τον ενθουσιασμό και το μεράκι του Φίλιππου Πέιου για το ποδόσφαιρο φαίνεται να “εκμεταλλεύονται” οι πιο νεαροί στην ηλικία ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου αφού δεν χάνουν ευκαιρία και στο τέλος κάθε προπόνησης διαθέτουν αρκετό προσωπικό χρόνο προκειμένου να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο τεχνικά.

Να είναι σίγουροι τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους πως η ώρα που αφιερώνουν στο ποδόσφαιρο είναι ώρα δημιουργική, ωφέλιμη και παραγωγική κρατώντας τους μακριά από κινδύνους και κακοτοπιές και η ζωή με τον δικό της τρόπο θα  τους το ανταποδώσει “σύντομα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected