Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ο νικητής του τουρνουά μνήμης στον Θεόδωρο Περηφανόπουλο (photos)

alexandriamou_kleidi13.08.160015

Δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του τουρνουά στη μνήμη του Θεόδωρου Περηφανόπουλου, μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Εθνικού Κλειδιού για να τιμήσει τον άνθρωπο που αγάπησε πολύ την ομάδα και αγαπήθηκε οπουδήποτε κι αν αγωνίστηκε.

Οι 4 ομάδες των οποίων φόρεσε τη φανέλα ο Θοδωρής ήταν εκεί… Όλυμπος Βροντούς, Εθνικός Κλειδιού, Μακεδονικός Πλατάνου και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, με τους “πράσινους” να κατακτούν τον άτυπο τίτλο για δεύτερη χρονιά, επικρατώντας στον τελικό κόντρα στους Πιερείς, χάρη σε τέρμα του Γιώργου Κίτσα.

Μετά το τρισάγιο στη μνήμη του Θοδωρή και την απονομή πλακετών στους εκπροσώπους των τεσσάρων συλλόγων, διεξήχθησαν αρχικά οι ημιτελικοί αγώνες και στη συνέχεια ο μικρός και μεγάλος τελικός.

Παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, φίλων και συγγενών του Θοδωρή έλαβαν χώρα οι δύο ημιτελικοί (Όλυμπος Βροντούς – Μακεδονικός Πλατάνου 3-0 και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικός Κλειδιού 1-0) και ακολούθησε πρώτα ο μικρός τελικός (Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Κλειδιού 1-0) και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση των δύο νικητών από την ημιτελική φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ημιτελικά

Όλυμπος Βροντούς – Μακεδονικός Πλατάνου  3-0

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εθνικός Κλειδίου  1-0 (Νασούφι)

Μικρός Τελικός

Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Κλειδίου  1-0 (Γιαννόπουλος)

Μεγάλος Τελικός

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Όλυμπος Βροντούς  1-0 (Κίτσας)

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected