Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ17 – Βέροια Κ17 1-2

DSCN0040Σπουδαία εμφάνιση και φιλική νίκη για τη Βέροια Κ17, σε αγώνα που διεξήχθη στην Κουτσούφλιανη όπου προετοιμάζεται η αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Χριστοφορίδη έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και επικράτησε με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Ο “δικέφαλος” προηγήθηκε στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και φάνηκε πως θα ανέβαζε περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Χάρη Περπερίδη 10′ και άλλαξαν και πάλι τις ισορροπίες στον αγώνα.

Οι “ασπρόμαυροι” πίεσαν στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ, η αμυντική λειτουργία όμως της Βέροιας ήταν εξαιρετική και αναχαίτισε αρκετές επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων.

Κατάφερε μάλιστα, παρά τις πολλές αλλαγές που έριξαν φυσιολογικά τον ρυθμό του αγώνα, να πάρουν τη νίκη χάρη σε τέρμα του Γκιλιόπουλου στο 78′

Η σύνθεση της Βέροιας :

Βενετικίδης, Μπράτσια, Ιτσκάρας, Καγκελίδης, Σπυρίδης, Ταλαίπωρος, Στογιαννίδης, Σοφιανίδης, Κυζιρίδης, Παπακωνσταντίνου, Περπερίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ντιντιλάς, Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Ταουσάνης, Μούτσα, Γώτας, Λουκίδης, Λίπε, Κουλιανίδης, Κωστογλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηγεωργίου, Ματελόπουλος, Γκιλιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected