Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου!

cats

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το μεταγραφικό deal του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” και ο πρόεδρος Αντώνης Πάππος συμφώνησαν και ενέταξαν στο δυναμικό τους τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λεβάντε Ζακύνθου και του Μακροχωρίου, Νίκο Πατσιαβούρα.

Ο 21χρονος μέσος βρέθηκε νωρίς το απόγευμα με τον ισχυρό άνδρα του Άρη και έδωσε τα χέρια, παράλληλα με την καθιερωμένη φωτογραφία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τη νησιώτικη ομάδα, ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στον Ηρακλή Άσπρου, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τη σεζόν 2014/2015 ήταν μέλος του Μακροχωρίου, που αγωνίστηκε τότε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της ομάδας μας έγινε πριν λίγο, με την απόκτηση του νεαρού, ταλαντούχου και με παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες Νίκου Πατσιαβούρα!

Ο Νίκος αγωνιζόταν πέρυσι στην Γ’ Εθνικη κατηγορία στην ομάδα της Ζακύνθου. ακόμα αγωνίστηκε στο Μακροχώρι, στον Ηρακλή Άσπρου Πέλλας, στον Αιγινιακό και στην Κ20 της ΠΑΕ Βέροια! Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Άρη Π.Σκυλιτσίου!

Ο Νίκος Πατσιαβούρας δήλωσε τα εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους του Άρη Π.Σκυλιτσίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Αντώνη Πάππο, για τον άψογο τρόπο που με προσέγγισαν. Από την μεριά μου θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected