Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξέσπασε στην κάμερα ο Λάμπρου!

14Ο τερματοφύλακας της Βίλεμ, Κώστας Λάμπρου έκανε ένα ακόμα λάθος που στοίχισε στην ολλανδική ομάδα και ξέσπασε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως αναφέρει το SDNA, η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Κώστα Λάμπρου, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Βίλεμ που είχε κάνει ένα σοβαρό λάθος στην πρεμιέρα απέναντι στην Φίτεσε, έκανε ακόμα ένα στην ήττα με 3-1 από την Χέρακλες και λίγο μετά το τέλος του ματς ξέσπασε στην ολλανδική τηλεόραση: «Νιώθω ότι δέχομαι επίθεση από όλες τις πλευρές το τελευταίο διάστημα και δεν είμαι χαρούμενος.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ίσως κάποιοι βρίσκουν φρικτό ότι ένας κοντός τερματοφύλακας μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να τελειώνουμε με αυτό. Ένα λάθος είναι ένα λάθος, αλλά εγώ δεν βγαίνω κάθε εβδομάδα πίσω από τις κάμερες να κατηγορώ τον Κώστα Λάμπρου. Αυτό δεν έχει νόημα. Μερικές φορές κάνω και καλά πράγματα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι μάλλον δεν θέλουν να τα δουν. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Επιτρέπεται η κριτική, αλλά μερικές φορές πηγαίνει πολύ μακριά», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκολκίπερ.

δείτε τη φάση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected