Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-4 (vid+tweets)

Cp1f5JvWYAASuYf

Όπως ακριβώς στη Super League, δεν συμφωνείτε…;

Στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας Πρέμιερ Λιγκ οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν της Άρσεναλ, με 4-3, στο «Έμιρεϊτς» σ΄ έναν αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν κατέληξε στη Λίβερπουλ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Έμιρεϊτς» πήρε τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ με 4-3 σε μία αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεχάσουν σύντομα οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στο 30΄ ο Γουόλκοτ μπορεί να έχασε πέναλτι για τους «κανονιέρηδες», αλλά 69 δευτερόλεπτα αργότερα κατάφερε να τους βάλει σε θέση οδηγού στο ματς.

Πατήστε ΕΔΩ για το απίστευτο βίντεο του αγώνα

Η Λίβερπουλ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοουτίνιο ισοφάρισε στο 45΄+1΄ και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 49΄ με τον Λαλάνα. Ο Κοουτίνιο σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 56΄, ο Μανέ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με καταπληκτική ατομική ενέργεια στο 63΄ κι όλα έμοιαζαν να καταλήγουν εύκολα υπέρ των «reds» με το σκορ στο 1-4. Στο 64΄ ο Τσάμπερλεϊν μείωσε σε 4-2 για τους Λονδρέζους, οι οποίοι στο 75΄ διαμόρφωσαν το τελικό 3-4 δίχως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Συνθέσεις

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Τσέιμπερς, Μονρεάλ, Κοκλέν, Ελνενί (67′ Τσάκα), Γουόλκοτ, Ράμσεϊ (61′ Καθόρλα), Αϊβόμπι (59′ Τσάμπερλεϊν), Σάντσες.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλαβάν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ (88′ Στιούαρτ), Χέντερσον, Λαλάνα (76′ Οριγκί), Κοουτίνιο (70′ Τσαν), Μανέ, Φιρμίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected