Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Πλατανιάς – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 3-0

Platanias-INKAΈτοιμος σε γενικές γραμμές για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό δείχνει ο Πλατανιάς ο οποίος παρουσίασε μια αρκετά καλή εικόνα στο φιλικό με το ΙΝΚΑ. 3-0 το τελικό σκορ με τα γκολ των Γιακουμάκη, Στανισάβλιεβιτς και Πριντέτα.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, άξιο αναφοράς ότι ο Παράσχος παρέταξε ουσιαστικά μια 11άδα που θα μπορούσε να είναι υποψήφια για το ματς της πρεμιέρας. Από την άλλη, ο Αποστολόπουλος ήταν αυτός που προτιμήθηκε για τη θέση του αριστερού μπακ -και όχι ο Βάντερσον που έπαιξε στο β’ ημίχρονο- ενώ ακόμη στο τέρμα ήταν ο Κοκκαλάς και όχι ο Σωτηρίου που τον αντικατέστησε στη συνέχεια.

Ειδικότερα, η σύνθεση με την οποία ξεκίνησε ο Πλατανιάς απέναντι στο ΙΝΚΑ είναι η εξής: Κοκκαλάς κάτω από τα δοκάρια, δεξιός μπακ ο Κουλιμπαλί και αριστερός ο Αποστολόπουλος, με το δίδυμο των Μπανανά και Καρυπίδη να παίζει στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Γκνιάτιτς και ο Στανισάβλιεβιτς και τριάδα μπροστά τους οι Τσουράκης, Μανούσος, Μενδρινός και προωθημένος Γιακουμάκης, σε μια διάταξη 4-2-3-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Το πρώτο γκολ για τον Πλατανιά σημειώθηκε στο 6ο λεπτό με τον Γιακουμάκη να στέφεται σκόρερ με συρτό σουτ ύστερα από ασίστ του Κουλιμπαλί. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι ήταν αυτός που ετοίμασε και τη φάση του 2-0 στο 24’ όταν μετά από σέντρα αυτή τη φορά, ο Στανισάβλιεβιτς με εναέριο πλασέ διεύρυνε το σκορ για τον Πλατανιά, για ν’ ακολουθήσει το 3-0 στο 63’, με τον Ντεβέσα να εκτελεί κόρνερ και τον Πριντέτα να σκοράρει με κεφαλιά, αφού η μπάλα βρήκε αρχικά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλοριζικάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς είχε και δοκάρι με σουτ από τον Ντιλαβέρ στο 52’.

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Κοκκαλάς (46’ Σωτηρίου), Κουλιμπαλί (46’ Σκουλουδάκης, 70’ Παπανικολάου), Μπανανά (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Κάργας), Αποστολόπουλος (46’ Βάντερσον), Γκνιάτιτς (46’ Ντεβέσα), Στανισάβλιεβιτς (46’ Μουνάφο), Μενδρινός (46’ Ντίνας), Μανούσος (46’ Ηλιάδης), Τσουράκης (46’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ)

ΙΝΚΑ: Γεωργίου (46’ Καλοριζικάκης, 70’ Βλαχάκης), Ντεντάκης (70’ Ασκιτίδης), Γαλανίδης (46′ Σφακιωτάκης), Παληγεώργος (46′ Σάμπα), Κομπογεννητάκης (46′ Σταθινάκης), Ζντράβγκοβιτς (46′ Κυτράκης), Γιακουμάκης, Ταταράκης (46′ Περδικάκης), Γκουτσίδης (46′ Τσίτας), Τσικουδάκης (46′ Παπαθανασίου), Βεστάκης (46′ Δρακάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected