Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι 3-0 (vid+tweets)

CqKqSNPWIAApjIn

Ένας εντυπωσιακός Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και έπεισε πως φέτος θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με πέρσι.

Με τον Μπεργκ να σκοράρει δις και τον Λεντέσμα να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Μπρόντμπι που έπαιζε με 9 παίκτες από το 50′ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Δανία.

Η Μπρόντμπι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με το καλημέρα έβγαλε πίεση στην άμυνα του Παναθηναϊκού που είχε προβλήματα να βγάλει την μπάλα από την περιοχή παρά το γεγονός ότι περίμενε αυτή την πίεση. Έτσι οι Δανοί βρήκαν την ευκαιρία να απειλήσουν δημιουργώντας ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε όμως μετά από ένα χαζό φάουλ που έκανε ο Κουτρουμπής στο 5′. Στην εκτέλεση του φάουλ από τα δεξιά ο Μέστο προσπάθησε να απομακρύνει και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ και έφυγε κόρνερ.

Ήταν φυσικό η Μπρόντμπι να μην μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς και σιγά-σιγά και ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μέτρα προς την εστία των Δανών. Δεν μπορούσε να απειλήσει μεν αλλά κρατούσε και τους Δανούς μακριά από την περιοχή του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 19′ όταν σε μια εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Μπεργκ βγήκε πάνω από την άμυνα στο ύψος του πέναλτι με τον Σουηδό φορ από καλή θέση να σουτάρει πολύ άστοχα και να σπαταλάει την ευκαιρία. Έξι λεπτά αργότερα το τριφύλλι έβγαλε μια ωραία επίθεση με τον Ζέκα να συνεργάζεται με τον Ιμπάρμπο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε ένα χλιαρό σουτ και ο Ρένοου μπλόκαρε.

Το τριφύλλι βγήκε ακόμα καλύτερα στην επίθεση στο 30′ με τους Χουλτ, Γουακάσο να αλλάζουν όμορφα την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Σουηδό που γύρισε παράλληλα την μπάλα προς τον επερχόμενο Μπεργκ με τον Σουηδό φορ να κάνει τσαφ και να μην πιάνει το σουτ σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για το τριφύλλι.

περισσότερα για το ματς στο sport24.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής (57′ Λέτο), Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο (73΄Βιγιαφάνιες), Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο, Μπεργκ (85′ Ρινάλντι).

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (Τσόρνιγκερ): Ρένοου, Λάρσον, Ρέκερ, Άλμπρεχτσεν, Κρόνε, Νέργκαρντ, Χούλσαγκερ, Φίρι, Μουχτάρ (46′ Γιούλσγκαρντ), Βίλτσεκ (72′ Χέρμανσον), Πούκι (53΄Τόπελ)

δείτε βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected