Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-1 (photos)

alexandriamou_ae_20.08.160033Υψηλού επιπέδου παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου η ΑΕ Αλεξάνδρειας επικράτησε με 2-1 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου χάρη σε τέρμα του Μπακιρτζή στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος και τους “πράσινους” να ανεβαίνουν στο δεύτερο, κυρίως μετά το 65′ όταν και πέτυχαν την ανατροπή.

Τα στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε από τις δύο ομάδες, κρίνοντας βεβαίως και από τις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις είναι πως το μεν συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη παρουσιάζει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλά τρεξίματα αλλά πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων (ελέω και της απουσίας του Δημήτρη Καφέ που επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα), ο δε ΓΑΣ Ροδοχωρίου δείχνει σημάδια πως είναι πιο συμπαγής, πιο δυνατός στα μετόπισθεν σε σχέση με πέρσι και με την προσθήκη του Χρήστου Μπρέγκου στην επίθεση, είναι πολύ απειλητικός μπροστά ειδικά όταν είναι σε καλή μέρα ο Σάκης Παπαδής.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν και πάλι αυτός που σκόραρε για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, γκολ αριθμός 5(!) για τον ίδιο στα τρία φιλικά του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Το 0-1 κράτησε μέχρι το 72΄όταν υποδείχτηκε παράβαση για τους φιλοξενούμενους μέσα στην περιοχή και ο Νίκος Σαρηγιαννίδης από την άσπρη βούλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασαπίδη.

Το τελικό 2-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, με σκόρερ τον Μπακιρτζή που σημείωσε το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Γκατζούφας, Νικολόπουλος, Γκιουλέκας, Πέικος, Κούκλας, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πιπιλιάρης, Τσιρίδης, Πέτκος, Παπακωνσταντίνου. Αγωνίστηκαν και οι Γιοβανόπουλος, Μπόσκος, Μπακιρτζής, Γρηγοριάδης, Σκούρα, Μυλωνάς, Τζιλόπουλος, Λέκκας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Τσίπης, Κοτζαχρήστος, Τσαγκεράς, Τενεκετζής, Τάσο, Ντατσής, Βούλγαρης, Ρίσσου, Μπρέγκου, Παπαδής, Αγωνίστηκαν και οι Κασαπίδης, Κακούδης, Μωυσίδης, Ευθυβούλης, Εξαρχόπουλος, Κέβιν και δύο υπό δοκιμή.

δείτε φωτογραφίες :

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected