Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ανεξίτηλη για πάντα η μνήμη του Βαγγέλη Αναστασόπουλου… (photos)

alexandriamou_loutros_20.08.160003

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Νίκου Αναστασόπουλου, προπονητή του Ολυμπιακού Λουτρού και αδελφού του αείμνηστου Βαγγέλη, ένωσε σήμερα τρεις συλλόγους, την ομάδα του Στρατού τον οποίου υπηρετούσε με αυταπάρνηση ο Βαγγέλης αλλά και πλήθος κόσμου που έδωσε σήμερα το παρόν στο τουρνουά που αναμένεται να γίνει θεσμός.

Ο Ολυμπιακός Λουτρού, ομάδα της περιοχής από την οποία καταγόταν ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Αναστασόπουλος, η Δόξα Λιανοβεργίου, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας και μια ομάδα που απαρτιζόταν από αξιωματικούς και στρατιώτες που υπηρετούσαν με τον εκλιπόντα, αγωνίστηκαν σήμερα και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, με στόχο την καθιέρωση της διοργάνωσης.

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τον Βαγγέλη, στου οποίου τη μνήμη τελέστηκε τρισάγιο πριν τους αγώνες, με τους ποδοσφαιριστές να ασπάζονται την εικόνα του που δέσποζε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος παρέλαβε τις ανθοδέσμες από τους υπεύθυνους των τριών ομάδων και ιδιαίτερα συγκινημένος, αναφέρθηκε με λίγα λόγια στον αγαπημένο αδελφό, φίλο και πατέρα που χάθηκε τόσο άδοξα…

Για την ιστορία, το τουρνουά περιλάμβανε τέσσερα παιχνίδια ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που έλαβαν μέρος, με τα εξής αποτελέσματα και σκόρερς :

Δόξα Λιανοβεργίου – Ομάδα Στρατού  0-0

Ολυμπιακός Λουτρού – Αστέρας Αλεξάνδρειας  2-0 (Παπαδόπουλος Δ., Παπαγιάννης)

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου  0-1 (Τόζογλου)

Ομάδα Στρατού – Ολυμπιακός Λουτρού  1-2 (? / Παπαδόπουλος Δ., Παπαγιάννης)

δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά :

*Ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτωγραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected