Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Αιγινιακός 2-2 (photos+vid)

DSCN4577

Ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και διπλάσιες φάσεις στις δύο εστίες, παρακολούθησαν οι ελάχιστοι δυστυχώς (για την “εμπορικότητα”) του αγώνα φίλαθλοι στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Ο τοπικός ΦΑΣ, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αιγινιακό της Football League, σε ένα ματς που οι δύο προπονητές σαφώς και εξήγαγαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος θα πρέπει να κρατήσει αρχικά την μαχητικότητα των παικτών που έλειψε από τα προηγούμενα φιλικά και τους επέτρεψε σήμερα να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 0-2 του πρώτου μισάωρου αλλά και την καλύτερη κυκλοφορία κόντρα μάλιστα σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Περικλής Αμανατίδης κρατά τα πρώτα 30 περίπου λεπτά, όταν και η ομάδα του μπήκε με στόχο να “καθαρίσει” το παιχνίδι και αυτό φάνηκε εξ αρχής, όταν στο 11′ ο Ζγκούρι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιαζιτζόγλου και στο 27′ Γκούρτσας σε φάση καρμπόν έκανε το 0-2, με εκτελεστή του κόρνερ αυτή τη φορά του Γκατζολάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους (9 αλλαγές για τον ΦΑΣ, 11 για τον Αιγινιακό), με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (65′-67′) να φτάνουν στην ισοφάριση αρχικά με έξοχο πλασέ του Καπετάνου που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και του Τρύφωνα Νίκου, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Ως συμπέρασμα θα λέγαμε πως οι μεν “κυανόλευκοι” έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι και κατάφεραν να σημειώσουν σημαντική επιθετική δραστηριότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο, ενώ από πλευράς Αιγινιακού, είναι φανερό πως ο Περικλής Αμαντίδης έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει (και επ ουδενί να κινδυνέψει) στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Χαραλαμπίδη (ΕΠΣ Ημαθίας)

DSCN4579DSCN4578

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα :Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Τούφας, Μπρέγκου, Μουσικάκης, Κωτσόπουλος, Νύρλας, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Καπετάνος, Περυφανόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Βλαχοδήμος Ζ., Δίντσης, Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Ντινόπουλος, Τασιώνας, Χατζόπουλος, Μπιγκάνος, Νίκου

Αιγινιακός : Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ράντκο, Πατράλης, Μπόγκι, Ζγκούρι, Γκούρτσας, Γκατζολάρι, Ζούρκος. Αγωνίστηκαν και οι Καραγκιόζης, Σπηλιώτης, Μπατάεφ, Φερίτ, Κιζιρίδης, Δερμιτζόγλου, Τοπαλίδης, Παντελίδης, Πασαλίδης, Φασίδης, Καρακώστας.

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected