Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από το…πάνω ράφι για τον Απόλλων Καλαμαριάς!

image-0-02-01-09e14d3fb9bc5767be0cba064cad3cf8f3349e0de84bea67600a7ba260122fa4-V

Δύο σπουδαίες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι Πόντιοι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 32χρονο αμυντικό Μπόγιαν Ντόικιτς και τον 28χρονο μέσο Φάμπιο Ταβάρες, αμφότεροι με επαγγελματικές συμμετοχές στο παλμαρέ τους.

Ο Σέρβος στόπερ αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο σε 7 παιχνίδια με τα Τρίκαλα στη Football League, ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στον Αγροτικό Αστέρα με τον οποίο έπαιξε σε 18 ματς.

Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού (3 χρόνια) αλλά και των Ραντνίσκι Νις, Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, Χάιντουκ Κούλα και Ραντνίσκι Πάιροτ

Ο Φάμπιο Τάβαρες τον τελευταίο 1.5 χρόνο ήταν μέλος της Κέρκυρας, με την οποία αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε δύο τέρματα ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ατρόμητο (3 χρόνια), Αναγέννηση Γιαννιτσών και Χανιά

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Bojan Dojkic.

Ο Σέρβος αμυντικός κεντρικός, γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1984, στην πόλη Pirot της Σερβίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Hajduk Kula το 2005.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2010 για λογαριασμό των Τρικάλων και μετά συνέχισε την καριέρα του σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα .

Την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο επέστρεψε και πάλι στα Τρίκαλα.”

“Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Fabio Moreira Tavares.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο μεσαίο πλάγιο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Fabio, ο οποίος είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1988, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλική Loures και στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2012/2013 για την Αναγέννηση Γιαννιτσών από όπου πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Την περσινή περίοδο φόρεσε την φανέλα της Κέρκυρας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected