Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Οι τρεις ακόμη Ημαθιώτες στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, η προσθήκη Καρακούτση στο τιμ και οι ανανεώσεις

cats

Εντυπωσιακά αν μη τι άλλο συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Απόλλων Κρύας Βρύσης για τη νέα σεζόν, με στόχο βεβαίως την επάνοδο στη Γ Εθνική.

Η διοίκηση των “βυσσινί” ανακοίνωσε σήμερα (26/8) την απόκτηση τριών ακόμη Ημαθιωτών ποδοσφαιριστών, αλλά και την προσθήκη του Γιαννιτσιώτη Τάσου Καρακούτση στο τεχνικό τιμ, ο οποίος αναλαμβάνει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

Παίκτες του Απόλλων είναι από σήμερα ο 18χρονος επιθετικός Κοσμάς Ευθυμίου από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας (3 γκολ πέρσι στην Α1, 2 τη σεζόν 2014/2015 στην Α1), ο 24χρονος επιθετικός Δημήτρης Βούλγαρης από τον ΦΑΣ Νάουσα (1 γκολ πέρσι στην Α1, 24 συμμετοχές και 3 γκολ με το Μακροχώρι στη Γ Εθνική) και ο 35χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Θεοδωρίδης από τον ΑΣ Ειρηνούπολης (πάνω από 250 συμμετοχές στην καριέρα του).

Την ίδια ώρα, στην Κρύα Βρύση θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Παπαδόπουλος (25 συμμετοχές πέρσι στη Γ Εθνική) και ο Χρήστος Πετρίδης (26 συμμετοχές και 1 τέρμα)

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 3ων ακόμα αξιόλογων ποδοσφαιριστών, πιστή στην φιλοσοφία της για μεθοδική δουλειά χωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις και λόγια.

Αποκτήθηκαν λοιπόν ο 18χρονος μέσος Ευθυμίου Κοσμάς από τον ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Ημαθίας παίκτης πολλά υποσχόμενος σύμφωνα με τους ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο 24 χρονος Μακροχωρίτης Σέντερ Φόρ Βούλγαρης Δημήτρης από την ΝΑΟΥΣΑ. Ο έμπειρος επιθετικός με συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Μακροχωρίου στην Β΄ Εθνική με την ομάδα της Επισκοπής Χανίων αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον επιθετικό τομέα.

Ο 35 χρονος τερματοφύλακας Θεοδωρίδης Γιάννης αποκτήθηκε από την ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ με πολλές συμμετοχές σε Δ΄ Εθνική και Α1 τοπικό σε Αλεξάνδρεια, Κουφάλια, Μακροχώρι κ.α.,

Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν (αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανακοινωθούν άλλες δύο), μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος με προσεγμένες επιλογές ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να συμβάλουν τα μέγιστα στους πρωταγωνιστικούς φετινούς στόχους της ομάδας.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Στον τομέα των ανανεώσεων οι έμπειροι, 26χρονος μεσοαμυντικός Παπαδόπουλος Γιώργος και ο 27 χρονος μέσος Πετρίδης Χρήστος, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Απόλλωνα και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος τις υπηρεσίες του ως προπονητής τερματοφυλάκων θα προσφέρει ο 35 χρονος τερματοφύλακας Τάσος Καρακούτσης ο οποίος μέχρι πέρυσι είχε περάσει από πάρα πολλές ομάδες Α΄ Β΄ και Γ΄ Εθνικής και κάποιοι προσωπικοί λόγοι θα τον κρατήσουν για κάποια διάστημα στην Κρύα Βρύση. Έτσι δέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα από το πόστο που ξέρει όσο κανένας άλλος πολύ καλά. Γι΄ αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά !

Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία διεξάγετε κανονικά στο δημοτικό στάδιο υπό τις οδηγίες ΚαλαιτζήΠήχα, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί αύριο Σάββατο το απόγευμα με τον Εθνικό Γιαννιτσών στην έδρα του. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα δοθεί φιλικό παιχνίδι μέσα στην Νικομήδεια Ημαθίας με την τοπική Νέα Γενιά, ενώ έχει κλειστή φιλικό παιχνίδι με ανθρωπιστικό – κοινωνικό χαρακτήρα για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου μέσα στο Πλατύ Ημαθίας με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected