Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρωπαϊκή ομάδα φέτος η Σασουόλο αλλά…ερασιτεχνική συμπεριφορά και τιμωρία

0e5f755d3600c8b0b8843074a99cbbc8-43469-1440927965Η Σασουόλο νίκησε στο χορτάρι με 2-1 την Πεσκάρα όμως χάνει στα χαρτιά το ματς με 0-3, με τον αθλητικό δικαστή να την τιμωρεί που χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.

Η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/8) με 2-1 της Πεσκάρα στο “Mapei Stadium” και έκανε το “2 στα 2” στη φετινή Serie A όμως μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες βλέπει να φεύγουν μέσα από το σακούλι της τρεις βαθμοί και να πηγαίνουν σε αυτό της Πεσκάρα.

Όπως αναφέρει το sport24, αιτία είναι ο Αντονίνο Ραγκούζα (φωτ) ο οποίος μπήκε ως αλλαγή για λογαριασμό των “νεροβέρντι” στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, με τον αθλητικό δικαστή να τιμωρεί την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο με αφαίρεση τριών βαθμών κρίνονας πως ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Ο Ιταλός μέσος αποκτήθηκε από την Τσεζένα στις 26 Αυγούστου, αφού πρώτα η Σασουόλο είχε ήδη καταθέσει στην ιταλική λίγκα τη λίστα των 25 παικτών που θα ήταν διαθέσιμοι για το ματς με την Πεσκάρα. Η μία εκ των εκπροσώπων της Ιταλίας στο φετινό Europa League έπρεπε να ενημερώσει την Λίγκα ότι ένας από τους 25 παίκτες της λίστας είχε αντικατασταθεί με τον νεοαποκτηθέντα Ραγκούζα και προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η Σασουόλο από την πλευρά της ισχυρίζεται πως ειδοποίησε για την αλλαγή και όλα δείχνουν πως θα υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης προκειμένου να της επιστραφούν οι τρεις βαθμοί της νίκης που κατέκτησε εντός γηπέδου απέναντι στους νεοφώτιστους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected