Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τα παραλειπόμενα από την κλήρωση της ΕΠΣ Ημαθίας, οι προβλέψεις και το τέλος των…πρωινών εγερτηρίων! (photos+vid)

DSC_0184Πολλά και διάφορα προέκυψαν από τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας, που διεξήχθη στο “Κτήμα Αφροδίτη” στο Καλοχώρι Αλεξάνδρειας.

Το SportsUp κατέφθασε στην αίθουσα περίπου στις 18.00 το απόγευμα και αποχώρησε λίγο μετά τις 23.00, διάστημα στο οποίο το ρεπορτάζ πήρε…φωτιά όπως επίσης και το LIVE της κλήρωσης, που το τίμησαν όπως κάθε χρόνο οι αναγνώστες της ιστοσελίδας.

Το επιτελείο της ΕΠΣ Ημαθίας βρισκόταν από πολύ νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης και με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Καρεμελίδη φρόντισε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τη διαδικασία αλλά και να τηρηθεί φέτος η παρουσία δύο παραγόντων από κάθε ομάδα στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, αρκετοί από αυτούς να μείνουν εκτός κατά τη διάρκεια του Οικονομικού Απολογισμού, στους οποίους επετράπη η είσοδος λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης του Κυπέλλου. Στην είσοδο μάλιστα, υπήρξε ένταση με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης Αγκαθιάς, κ. Ματσούκα ο οποίος αρχικά ζήτησε να εισέλθει στην αίθουσα και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έντονο ύφος για το γεγονός πως δεν του επετράπη να βρεθεί στο χώρο όπου διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση.

Ακολούθησε η ανάγνωση των εσόδων και εξόδων του οικονομικού έτους, σύμφωνα με την οποία υπήρξε ζημία 34.214 ευρώ (έσοδα 97.032,33, έξοδα 131.246,31) και το ποσό από τη χρήση του προηγούμενου απολογισμού μειώθηκε έτσι από 216.143,49 σε 181.929,51.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νάουσας κ. Ζέφυρος ο οποίος αναφέρθηκε στη μισθοδοσία του υπαλλήλου της Ένωσης (συνολικά 24.232€) αλλά και στα έξοδα από τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Euro U19 στη Βέροια (6.890€), για τα οποία ο πρόεδρος κ. Καραμελίδης απάντησε αφενός μεν πως το ποσό του υπαλλήλου είναι μεικτό και τα καθαρά είναι πολύ λιγότερα και αφενός πως για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υπήρξαν έξοδα που ναι μεν υπερέβησαν τον προϋπολογισμό, αφετέρου όμως ήταν επιβεβλημένα για να είναι όλα άρτια στην ανάληψη της διοργάνωσης από την πόλη της Βέροιας.

Ακολούθως υπήρξε η δια βοής ψηφοφορία για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού αλλά και του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν, διαδικασίες στις οποίες καταψήφισε μόνο ο Αχιλλέας Νάουσας.

Να σημειώσουμε τέλος πως το παρόν έδωσε σήμερα και ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολος Μπέκας που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Γ Εθνική

DSC_0195Η κλήρωση του Κυπέλλου χωρίς.συγκινήσεις αλλά με ένα ταξίδι τα…χαράματα!

Το τοπικό στοιχείο αναδείχτηκε περισσότερο στα 25 ζευγάρια που προέκυψαν από την κληρωτίδα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Με επίκεντρο τον Δήμο Αλεξάνδρειας κυρίως, τα τοπικά ντέρμπι είχαν την τιμητική τους, με πιο ηχηρά ζευγάρια αυτά της Δόξας Λιανοβεργίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και του ΑΣ Πατρίδας με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με τις δύο περιοχές να χωρίζουν μόλις 6.5 χιλιόμετρα!

Στα επιμέρους χαρακτηριστικά που προκύπτουν είναι αφενός με το…τρελό εγερτήριο του Εθνικού Κλειδιού το πρωί της Κυριακής για να ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές στο άλλο άκρο της Ημαθίας (σ.σ. Ροδοχώρι), σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 10.30!

δείτε τα ζευγάρια ΕΔΩ

DSCN9942Α1 Ερασιτεχνική με πολύ κους κους και προβλέψεις!

Μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, ακολούθησε η Α1 Ερασιτεχνική, η οποία και φέτος θα είναι “λειψή” καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή ο πρωταθλητής του 2015 και περσινός δευτεραθλητής, ΑΣ Ειρηνούπολης. Σε πολλούς έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός, ωστόσο όσοι μελετούν την ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα διαπιστώσουν πως τέτοια παραδείγματα υπήρξαν πολλά στο πρόσφατο παρελθόν και κάποιες από αυτές τις ομάδες δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν στο προσκήνιο…

Όπως προέκυψε από την κληρωτίδα, στην 1η αγωνιστική του Σαββάτου 10/9 το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Ροδοχώρι και Διαβατό, χωρίς όμως και τα υπόλοιπα ματς να υποσκελίζονται, καθώς μιλάμε για πρεμιέρα.

Στα “πηγαδάκια” πάντως μετά την ανάδειξη των αγωνιστικών, οι περισσότεροι στάθηκαν στο ευνοϊκό όπως υποστήριξαν πρόγραμμα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ενός εκ των διεκδικητών του τίτλου (όπως προκύπτει από τη μεταγραφική ενίσχυση), καθώς μέχρι την 11η αγωνιστική δεν θα βρει στο δρόμο του Κεραυνό Επισκοπής και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ την ΑΕ Αλεξάνδρειας (η τριάδα που κατά πολλούς θα δώσει μάχη για την πρωτιά) την υποδέχεται την 4η.

Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα κρίνονται στο γήπεδο και από την ανάδειξη του προγράμματος, δεν υπήρξε ποτέ πρωταθλητής…

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Ολυμπιακός Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μακροχώρι
Ατρόμητος Διαβατού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου
ΓΑΣ Κοπανού – Δόξα Λιανοβεργίου
ΜΑΣ Βεργίνας –  Κεραυνός Επισκοπής
ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας
Ρεπό : Αχιλλέας Νάουσας

δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα ΕΔΩ

DSC_0187Οι δύο όμιλοι της Α2 Ερασιτεχνικής

Η διαδικασία σήμερα ολοκληρώθηκε με την κλήρωση του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας, χωρισμένη αυτή σε δύο ομίλους των 13 και 12 ομάδων αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν, η κατάργηση των πρωινών αγώνων, κάτι που σημαίνει πως το απόγευμα της Κυριακής και με την έναρξη της Β Ερασιτεχνικής στις 10 Οκτωβρίου, θα διεξάγονται συνολικά 17 παιχνίδια, ήτοι 51 διαιτητές και βοηθοί!

Ο…λειψός όμιλος είναι φέτος αυτός της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας, στις οποίες προστίθενται ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και ο Φίλιππος Μέσης. Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει πάντως έξι σπουδαία παιχνίδια, σε ένα γκρουπ που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Σχοινά

Νίκη Αγκαθιάς – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – Θύελλα Σταυρού

Φίλιππος Μέσης – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Μακεδονικός Πλατάνου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Εθνικός Κλειδιού

δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα ΕΔΩ

Στον δεύτερο όμιλο συμμετέχουν και φέτος ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας (8 τον αριθμό) και της Νάουσας (συνολικά 7), αρκετά ισορροπημένος γενικότερα όσον αφορά τα φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική :

ΑΣ Πατρίδας – Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας

ΑΕΠ Βέροιας – Μακεδόνας Βέροιας

Ακαδημία Βέροιας – Αριστοτέλης Νάουσας

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Εθνικός Ράχης

Μέγας Αλέξανδρος Αγ.Μαρίνας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα ΕΔΩ

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των βίντεο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected