Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία αποχώρηση για τους Μαύρους Αετούς

14202639_10210374644781038_845335875508860627_n

Τερματοφύλακα από τον ΑΟ Τρίκαλα απέκτησαν οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου.

Ο λόγος για τον 21χρονο πορτιέρο Νίκο Γιδόπουλο, που ανήκε στο δυναμικό του ΑΟΤ τα τελευταία 3 χρόνια και από φέτος αλλάζει περιβάλλον και θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τους νεοφώτιστους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις :

“Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την απόκτηση του τερματοφύλακα, Νίκου Γιδόπουλου. Ο Γιδόπουλος είναι γεννηθείς στις 26/7/1995 και έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τρίκαλα, την Σκόντα Ξάνθη και την Δήμητρα. Του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”

Ο νεαρός πορτιέρο τόνισε: “Είναι μια πρόκληση για μένα η νέα μου ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Η Γ΄Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και χρειάζεται δουλειά. Στην ομάδα υπάρχει αξιόλογο ρόστερ και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Ευχαριστώ την διοίκηση που έδειξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μένα όπως και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε”

Την ίδια ώρα, τίτλους τέλους έριξε η διοίκηση του Ελευθεροχωρίου στη συνεργασία της με τον νεαρό χαφ Βαλάντη Ζαφειρόπουλο, καθώς, σύμφωνα με το goaltrikala, ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τους Μαύρους Αετούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected