B ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση της Δόξας Νάουσας για τη φιλοξενία στην Αλεξάνδρεια και τον τραυματισμό του Νίκου Τσαγκερά του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

alexandriamou_a.e_DSC6864

Πρεμιέρα για τη Δόξα Νάουσας στη φετινή σεζόν, με ένα δύσκολο εκ των πραγμάτων παιχνίδι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα όμως είχε (τηρουμένων των αναλογιών) καλή απόδοση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και απέσπασε τα θετικά σχόλια των αντιπάλων, δείγμα που φανερώνει πως γίνεται σωστή δουλειά ενόψει της έναρξης της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τη φιλοξενία των ανθρώπων της ΑΕ Αλεξάνδρειας ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον τραυματισμό του Νίκου Τσαγκερά, του συντοπίτη ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Δόξας Νάουσας ευχαριστεί καταρχήν τους ανθρώπους της ΑΕ Αλεξάνδρειας για την ιδανική φιλοξενία της αποστολής της ομάδας για το ματς Κυπέλλου. Ευχόμαστε στην ιστορική ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σαμαρά, έναν άνθρωπο που επενδύει στο ποδόσφαιρο σε δύσκολες να υλοποιηθεί το όνειρο του.

Επίσης να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Νίκο Τσαγκερά, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα, ας είναι αυτός ο τελευταίος σοβαρός τραυματισμός στους αγωνιστικούς χώρους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected