Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Εντυπωσιακή η παρουσία των παιδιών στην “πρώτη” της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων! (photos)

Με τη συμμετοχή 39(!) παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ξεκίνησε τη Δευτέρα (5/9) τις δραστηριότητες της η Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου.

Με επικεφαλή τον προπονητή Δημήτρη Πετκάκη, οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα διάρκειας περίπου μίας ώρας, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, το πλάνο της Ακαδημίας περιλαμβάνει τη δημιουργία 4 τμημάτων, το καθένα εκ των οποίων θα έχει τον δικό του προπονητή αλλά και τον βοηθό προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για την “πρώτη” :

“Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση και νιώθουμε ιδιαίτερα όμορφα γι αυτό, να ανακοινώσουμε την έναρξη της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Στην πρώτη μέρα της λειτουργίας της, 39 παιδιά από το χωριό αλλά και τις γύρω περιοχές, τίμησαν με την παρουσία τους τα τμήματα υποδομής και έδωσαν χαρά στον προπονητή Δημήτρη Πετκάκη αλλά και σε όλους εμάς στη διοίκηση, που έχουμε υψηλές βλέψεις για την οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κάθε εβδομάδα, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη ενώ σύντομα θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για τα τμήματα που θα δημιουργηθούν αλλά και το οργανόγραμμα της νέας σεζόν.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που πίστεψαν στο όραμα μας για μια Ακαδημία σύγχρονη και λειτουργική, να είναι σίγουροι άπαντες πως έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο “χτίσιμο” του συλλόγου από τη βάση του”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected