Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα κατάφερε η Δόξα Δράμας!

ΔΟΞΑ-ΟΡΦΑΝΙ-5-0-1Θετικό είναι το μήνυμα που πήρε πριν από λίγα λεπτά η πλευρά Κεσκίνογλου σε ότι αφορά το θέμα των επιπτώσεων που υπάρχουν για την Δόξα, μετά την διαγραφή της ΕΠΣ Δράμας από την ΕΠΟ.

Οι πιέσεις που προηγήθηκαν από την πλευρά των Δραμινών ήταν μεγάλες καθώς είχαν όλο το δίκαιο με το μέρος τους, κάτι που κανένας και ποτέ δεν αμφισβήτησε.

Ο Γιάννης Μπύρος κινητοποίησε τους συνεργάτες, οι οποίοι αναζήτησαν και αυτοί κάθε δυνατή βοήθεια που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αίσια κατάληξη.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από ανεπιβεβαίωτες πήγες, η παρουσία Χατζησαρόγλου στην υπόθεση ήταν το μεγάλο αγκάθι προκειμένου να κλείσει το θέμα.

Οι προσπάθειες που έγιναν προκειμένου η Δόξα να διεκδικήσει και να πετύχει την δικαίωση της  ήταν συνεχόμενες. Από χθες το βράδυ  και μέχρι πριν από λίγο που ήρθε από την Αθήνα η προφορική διαβεβαίωση ότι το παιχνίδι της Δόξας, που σημειωτέον δεν ήταν στο πρόγραμμα της πρεμιέρας,  θα γίνει σε νέα ημερομηνία (προφανώς μια εμβόλιμη Τετάρτη) και ο σύλλογος δεν έχει βαθμολογικές επιπτώσεις.

Η ουσία είναι ότι οι προσπάθειες έφεραν αποτέλεσμα και όλα πήγαν καλά . Αυτό που απομένει είναι η επίσημη επιβεβαίωση καθώς και ο ορισμός του παιχνιδιού που ας ελπίσουμε να αναφέρει την Δόξα Δράμας και όχι κάποια άλλη Δόξα. Τουλάχιστον αν αυτό δεν είναι η αναπόφευκτη επιλογή…

Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected