Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο αγιασμός του Κεραυνού Επισκοπής και η ανακοίνωση για το ξεκίνημα της σεζόν (photos)

Με την ευλογία του Θεού ξεκινά τις προσπάθειες του από το Σάββατο (10/9) στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ο Κεραυνός Επισκοπής.

Παρουσία του νέου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Παναγιώτη Σεμερτζίδη, σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου αλλά και των ποδοσφαιριστών, ο πατέρας Κωνσταντίνος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησε η τελευταία προπόνηση για τον αυριανό πρώτο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον ΜΑΣ Βεργίνας.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για την πρεμιέρα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον πατέρα Κωνσταντίνο.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία χρονιά τον πατέρα Κωνσταντίνο, που βρίσκεται έμπρακτα κοντά στην ομάδα μας. Παράλληλα, να ευχηθούμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων, μια χρονιά μακριά από μίση, έριδες και βεβαίως τραυματισμούς για τους παίκτες και στο τέλος να πανηγυρίσουν αυτοί που αξίζουν τόσο τον τίτλο όσο και αυτοί που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας βεβαιώνει τους φιλάθλους πως άπαντες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη σεζόν που έρχεται, ώστε να γίνουν πράξη τα όνειρα μας και κατ επέκταση να καρπωθούν άπαντες την μεγάλη φετινή προσπάθεια για μια μεγαλύτερη οργάνωση διοικητικά αλλά και ενίσχυση αγωνιστικά.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected