Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1 (photos+vid)

DSCN0042Παιχνίδι υψηλού επιπέδου στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, με τον τοπικό ΓΑΣ και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να ξεκινούν τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με ένα αμφίρροπο ματς!

Μπροστά σε 200 περίπου θεατές και των δύο ομάδων (για μια ακόμη φορά οι φίλοι του “Δικεφάλου” ακολούθησαν την ομάδα και στο μακρινό Ροδοχώρι) και κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, παρακολουθήσαμε ένα ματς γκραν – γκινιόλ που δεν μπορούσες να προβλέψεις τον τελικό νικητή.

Τελικά, το 1-1 ήταν αυτό που προέκυψε από τη σημερινή αναμέτρηση, κατά πολλούς δίκαιο αποτέλεσμα καθώς αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν δυνατά και δεν είχαν τις λεγόμενες κλασικές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Οι κυπελλούχοι προηγήθηκαν στο 54′ από στημένη φάση (μετά από κόρνερ) ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79′ από τα 11 βήματα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μπρέγκου. Συνολικά, καταγράφηκαν 8 τελικές προσπάθειες στα δύο τέρματα, μόλις δύο όμως στην εστία, με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσουν ιδιαίτερα οι δύο πορτιέρο, με εξαίρεση μια εντυπωσιακή απόκρουση του Κασαπίδη σε κεφαλιά του Ασλάνογλου στο 41′.

δείτε τα γκολ :

Ο Δημήτρης Χαλκιάς είχε ως στόχο να κρατήσει μακριά τα ατού των φιλοξενούμενων και να μην επιτρέψει το κόντρα παιχνίδι, στο οποίο αρέσκονται οι “ασπρόμαυροι” και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνοι. Χαρακτηριστικό είναι πως η άμυνα του ΓΑΣ δεν δέχτηκε κανέναν αιφνιδιασμό και ανάγκασε σε αρκετές περιπτώσεις τον αντίπαλο να σηκώσει τη μπάλα για να βρεθεί σε θέση βολής ο Κώστας Χατζηστεφάνου.

Για τον ΠΑΟΚ, εντυπωσιακός ήταν ο Ευγένης Κίτσας, σε ρόλο πραγματικού ηγέτη και καθοδηγητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι συνεχόμενες αλλαγές θέσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο μαρκάρισμα του. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινομπλέ” φαντάζουν φέτος πιο ποιοτικοί σε όλες τις γραμμές και δεν υστερούν σε λύσεις. Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν χωρίς δύο βασικά στελέχη (Τσαγκεράς, Μωυσίδης), έχασαν δύο ακόμη στη διάρκεια του αγώνα (Ντατσής, ο οποίος πονούσε αφόρητα στο γόνατο και Τενεκετζής, που δεν άντεξε στο μισάωρο), έδειξαν πως μπορούν να πετύχουν ακόμη πιο πολλά φέτος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, η είσοδος του Θοδωρή Πέτγαζλη, τόνωσε κατά πολύ την επίθεση, ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και γενικά φάνηκε πως ο ΓΑΣ θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα από το σημερινό παιχνίδι.

DSCN0062

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίπης, Τενεκετζή (63′ λ.τ. Πέτγαζλης), Θεοδωρόπουλος, Φρέντι, Ντατσής (22′ λ.τ. Τάσο), Κοτζαχρήστος, Παπαδής, Μπρέγκου, Βούλγαρης (79′ Θεοδοσιάδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κούκλας, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Κίτσας Λ., Ασλάνογλου (63′ Κίτσας Β.), Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Κίτσας Σ. (80′ Κίτσας Θ.), Χατζηστεφάνου (82′ Κίτσας Κ.), Καρατάσος

*δείτε αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι και δηλώσεις των Πέτγαζλη και Χατζηστεφάνου στην κάμερα του SportsUp

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected