Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΣ Ρόδου – ΑΕ Κηφισιάς 1-4

14315785_10208438533855145_1946319610_oΜε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα μας καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-1 στο »Νησί των Ιπποτών» απέναντι στον ΑΣ Ρόδου για την 1η αγωνιστική.

Τα γκολ για την Κηφισιά πέτυχαν οι Κυριαζής (32′, 87′), Καρακώστας (47′) και Τεγούσης (87΄)

Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα μας δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι με του γηπεδούχος να κερδίζουν πέναλτι σε χέρι του Παπάζογλου μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τζιβίλογλου ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δέξι κάθετο δοκάρι του Γουμάγια χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η ομάδα μας απάντησε στο 10′ όταν ο Φαρινόλα μετά από κάθετη του Παπάζογλου, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ράτζα αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Ρόδου.

Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έχασαν ακόμα μια σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 24′ όταν ο Ευγενικός ολομόναχος απέναντι από τον Γουμάγια πλάσαρε πάνω στο σώμα του. Οχτώ λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Τεγούση, η άμυνα της Ρόδου αδράνησε και ο Κυριαζής με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα μας ενώ στο 41΄ο Φαρινόλα έχασε σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας αλλά το σουτ που εξαπέλησε κατέληξε στο δοκάρι του Ράτζα.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς έκανε δυο τα τέρματά της μόλις στο 47′ με κεφαλιά του Καρακώστα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάμιου. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 75′ κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάντιτς μειώνοντας σε 1-2. Το γκολ όμως δεν επηρέασε την ομάδα μας η οποία πέτυχε άκομα ένα γκολ στο 82′ σε μια κόντρα επίθεση, μετά από πάσα του Φαρινόλα, ο Τεγούσης έκανε το 1 – 3 και έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι. Στο 87′ η Κηφισιά πέτυχε ακόμα ένα γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας καθώς με προβολή ο Κυριαζής έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Νικήτας (66′ Κωνσταντίνου), Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Ιμεραλιλάι (71′ Βελονάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Τάντιτς, Κουρούπης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Χαϊκάλης (88′ Ρέντζης), Παπάζογλου (57′ Μακρίδης), Κυριαζής, Σαμιός (80′ Καρβουνίδης), Φαρινόλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected