Ποδόσφαιρο

Ο Ημαθιώτης Αντώνης Παπατζίκος ο…λυτρωτής του ΠΑΟΚ!

0da1ecc68003eb2167d9c2f0f408c7c2_XLΜε πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟ Κουφαλίων πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, επικρατώντας του Αξιού Ανατολικού με 2-1.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, το συγκρότημα του Ανέστη Τσιτενίδη έδειξε σοβαρότητα και πειθαρχία από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και σε ευκαιρίες αλλά και στο θέαμα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Λιόντας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Στο 71ο λεπτό, ο Κιόσε ισοφάρισε για τον Αξιό, όμως οκτώ λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Αντώνης Παπατζίκος έκανε το 2-1 για τα Κουφάλια, τα οποία πανηγύρισαν δεόντως την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Συνθέσεις

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Χαριζάνης (89’ Καραγιάννης), Λιόντας, Νικολαϊδης (59’ Καζάνας), Φίλης (75’ Κατσαβός), Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Χωραφάς.

ΑΞΙΟΣ: Τερζής, Κούπι (63’ Σαχίνης), Βέρρος, Καπράλος, Κεχαγιάς, Τανούρκας, Κιοσέ, Κοπάτσι, Τσιφλιτζής (69’ Δελής), Παναγιώτη (63’ Βράκας), Δελητζάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected