Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-2 (vid)

14225427_10154069076633650_772012339712517672_nΜετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα ο τυπικά γηπεδούχος Μακεδονικός Φούφα γνώρισε την ήττα από την ισχυρή Α.Π.Ε. Λαγκαδά με 1-2.

Έτσι ξεκίνησε με ήττα το παρθενικό του ταξίδι  στη Γ΄ Εθνική αλλά άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το top-sport.gr, το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 200 περίπου θεατές που έμειναν ικανοποιημένοι από το παιχνίδι ενώ εδώ πρέπει να τονιστεί ότι η Α.Π.Ε.Π. έχει κάνει μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό για να δείξουμε το βαθμό δυσκολίας που είχε ο Μακεδονικός στη πρεμιέρα.

Ο Μακεδονικός έχει πολλά παράπονα από την ολική συμπεριφορά του διαιτητή Σιδηρόπουλου (Σ.Δ. Πέλλας) ο οποίος πέρα το ότι φόρτωσε την ομάδα με κάρτες (1 κόκκινη και 6 κίτρινες), μιλούσε άσχημα στους ποδοσφαιριστές όσο και στη κερκίδα.

Στο Φούφα θέλουν να τον σέβονται όπως σέβεται και αυτός τους διαιτητές και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Η διοίκηση του Μακεδονικού αφού δει και το βίντεο επιφυλάσσεται για την έκδοση ανακοίνωσης διαμαρτυρίας.

Βοηθοί του κ. Σιδηρόπουλου ήταν οι Δέλλιος και Ταγκαλίδης του ίδιου συνδέσμου. Κίτρινες είδαν οι Σιδηρόπουλος, Τακίδης, Τσόμπο, Χατζηρούμπης, Τοπάλης, Συμεωνίδης και απέβαλε με 2 κίτρινες το Τζουβάρα στο 74ο .

Φάσεις και γκολ

Στο 21ο σέντρα Παναγιωτούδη αφύλακτος ο Στεφανίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 (πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η φάση ξεκίνησε από κόρνερ που κακώς δόθηκε). Στο 34ο εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη η μπάλα δοκάρι και άουτ.

Στο 47ο πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Τσικόπουλου η μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ λίγο αργότερα ατομική προσπάθεια Στεφανίδη έδωσε στο Καρακατσάνη αλλά το σουτ που επιχείρησε αυτός κόντραρε ο Συμεωνίδης σωτήρια.

Στο 58ο πολύ καλή ευκαιρία για το Μακεδονικό όταν ο Τοπάλης σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Χάιτα από καλή θέση πέρασε άουτ.

Αμέσως μετά την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Στεφανίδη ενώ στο 74ο ο Στεφανίδης μπήκε στη περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Τζουβάρα με το παθών να εκτελεί το πέναλτι που δόθηκε και να κάνει το 0-2.(εδώ ο Μακεδονικός διαμαρτύρεται ότι στην αρχή της φάσης προηγήθηκε επιθετικό φάουλ)

Στο 87ο σέντρα του Καρακατσάνη πλασέ του Καραμπά από πολύ κοντά σωτήρια απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στο 93ο πάρα πολύ όμορφο γκολ για τον Μακεδονικό.

Ο Κοπατσάρης σέντραρε ο Χάιτας με τακουνάκι βρήκε το Συμεωνίδη που κέρδισε κόντρες και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Σιδηρόπουλος, Τακίδης, Τζουβάρας, Τσόμπο (60οΦωτιάδης), Τσικόπουλος, Χατζηρούμπης (79ο Κοπατσάρης), Χάιτας, Τοπάλης, Παπουτσίδης (51οΚυβρακίδης).

Α.Π.Ε. Λαγκαδά: Ταταρίδης, Παναγιωτούδης, Ντόσης, Μπάρμπας (78ο Αθανασίου), Καραμανλής, Καρασταύρου, Αχαλλινόπουλος (68ο Σαμουηλίδης), Καρασίμος, Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Ξανθόπουλος (62ο Καραμπάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected