Κατηγορίες
Football League

Απορρίφθηκε το αίτημα της Ζακύνθου

epo_logo_127Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή τριτανακοπής, αίτηση ανάκλησης και επανασυζήτησης της εφέσεως της υπόθεσης Πανελευσινιακού – Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Όπως αναφέρει το flnews.gr, η ομάδα του Ιονίου είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου στις 15 Ιουλίου, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε δύο μήνες μετά.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν στις τάξεις των «κυανοκίτρινων», πλέον θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι η Ελευσίνα είχε αθωωθεί στην Εφέσεων και η Ζάκυνθος ζήτησε την επανεξέταση ανήμερα της επικύρωσης του πρωταθλήματος. Στην ομάδα της δυτικής Αττικής κάνουν λόγο για δικαίωση κόντρα στη διαρκή προσπάθεια δυσφήμησης της οικογένειας των Δημόπουλων.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ. 91/14-9-2016 απόφασή της απορρίπτει προσφυγή-τριτανακοπή-αίτηση ανακλήσεως-επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και 3) της υπ’ αριθμ. 72/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Διατάζει την επιστροφή του παραβόλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected