Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα 0-0

agonas1-1-604x276Ισόπαλο χωρίς τέρματα το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει η proininews. η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ξεκίνησε καλύτερα και είχε τον έλεγχο στο πρώτο 15λεπο, ωστόσο στη συνέχεια ο Λαγκαδάς πήρε των πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε την εστία του Αθανασίου, κυρίως στις στημένες φάσεις εου είχαν εκτελεστή τον Καρακατσάνη.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Πτηνόπουλου έδωσε φρεσκάδα αφού ο Ζλατκόφσκι, δεν ήταν σε καλή μέρα.

Ο ΑΟΚ απείλησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν ο Λαγκαδάς έμεινε από δυνάμεις, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε από την ΑΠΕΛ, όταν ο Στεφανίδης δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει τον Αθανασίου

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα γενικά είχε πρόβλημα στη δημιουργία, αφού αυτή τη φορά, ο Λαδάκης, ο Δέντσας και ο Παππάς, δεν βρήκαν χώρο για να δράσουν. Ο Λαγκαδάς από την άλλη, πίεσε σε μεγάλο βαθμό, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ ποιοτική και θα πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά: : Ταταρίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Αχαλινόπουλος, Καρασίμος (46′ Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης (68′ Πολίτης), Ξανθόπουλος (74′ Καρασταύρου).

Καβάλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς (67` Κασαπάκης /  74` Μπαντάνης), Ζλατκόφσκι (46` Πτηνόπουλος), Παβίσεβιτς, Μπλιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected