Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ολυμπιακός Νάουσας 4-0 (photos)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρώτη νίκη για τη σεζόν 2016/2017 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα, η οποία συνδυάστηκε από τέσσερα γκολ και καλή εμφάνιση.

Μπροστά σε 150-200 θεατός, ο “δικέφαλος” προσπάθησε να “καθαρίσει” από νωρίς την υπόθεση νίκη, κόντρα σε μια πολύ νεανική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Νάουσας.

Οι Κυπελλούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στα πρώτα 10 λεπτά κατέγραψαν δύο δοκάρια, δείχνοντας με το καλημέρα τις διαθέσεις τους. Το γκολ που έψαχναν ήρθε στο 19ο λεπτό και συγκεκριμένα με τον Κώστα Χατζηστεφάνου, ο οποίος “άνοιξε” λογαριασμό στο πρωτάθλημα για τους “ασπρόμαυρους”.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 25′ με σκόρερ τον Ευγένη Κίτσα, ένα τέρμα που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν σε δύο ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 61′ και πάλι με τον Ευγένη Κίτσα και στο 81ο λεπτό με το παρθενικό τέρμα του Σιούγγαρη.

Ενδιάμεσα, ο ΠΑΟΚ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Κίτσα, το οποίο και απέκρουσε ο Σπαθάκης

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Π. (70’ Θεοδώρου), Μπούκλας, Ασλάνογλου, Κούκλας (60’ Κίτσας Θ.), Καρατάσιος (72’ Σούγκαρης), Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Χατζηστεφάνου, Κίτσας Κ., Κίτσας Λ.Δ.

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Παπαλεξίου Ν., Κότελης, Ζιαμπάκας, Σαρακατσιάνος, Κωστόπουλος (35’ Κατσαράκης), Πετρίδης, Τσέλιος Α., Παπαλεξίου Χ .(50’ Μάινος), Γαλανός, Ιτσκάρας (65’ Μπλιάτκας)

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected