Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας 1-2 (photos+vid)

paov_axΣυνεχίστηκε αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή τωναγώνων της 2ης μέρας στον 3ο Όμιλο. Όπου το μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟ Βάρδας στην Κάτω Αχαγιά επί της Αχαϊκής ήταν η νίκη που ξεχώρισε.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κι έχασε και πέναλτι στη συνέχεια, τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 1-2, δημιουργώντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο της. Με την νίκη αυτή, ο ΠΑΟ Βάρδας έφτασε τους 6 βαθμούς αλλά και στην κορυφή του Ομίλου, μόνος, αφού δεν έκανε άλλη ομάδα το “2 στα 2”! Με τον ΠΑΟΒ να έχει και την πολύ σημαντική νίκη της πρεμιέρας επί του Αιολικού.

Πατούσε καλύτερα, αλλά…

Με τον ΠΑΟ Βάρδας να πατάει καλύτερα και την Αχαϊκή να προσπαθεί να ανεβάσει την απόδοσή της σταδιακά κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7′ όταν ο Βατσής σε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ανάγκασε τον Δρακόπουλο σε απόκρουση με τα ακροδάχτυλα και κατόπιν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του. Στο 17′ το καλό φάουλ του Αποστολόπουλου, έδιωξε άσχημα ο Νικολόπουλος με τον Κωνσταντινόπουλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.

Γκολ οι γηπεδούχοι

Τελικά το γκολ ήρθε από πλευράς Αχαϊκής ένα λεπτό μετά (18′). Ο Μενίκου έκανε το κόρνερ, ο Αποστολόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Sports Videos

Χαμένο πέναλτι

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 33′, όταν ο Ντάζος έκανε πέναλτι στον Σαμπανέι (και δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα). Ο Γούρμος που ανέλαβε την εκτέλεση όμως νικήθηκε από τον Δρακόπουλο που έπεσε στην αριστερή του γωνία.

Το ημίχρονο έκλεισε με νέα απόκρουση του τερματοφύλακα της Αχαϊκής σε κεφαλιά του Γούρμου στο 44′ μετά από σέντρα του Πολίτη.

Γρήγορη ισοφάριση

Γκολ με το… “καλησπέρα” στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟ Βάρδας. Στο 47′ συγκεκριμένα, όπου ο Σαμπανέι με πολύ όμορφη ενέργεια, ξεκινώντας αρκετά πίσω από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του(!) και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντόμα, με τον τελευταίο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Και έπειτα, στο 56′ ο Ντάζος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ένα λεπτό μετά, το φάουλ του Πολίτη, πέρασε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Δρακόπουλου.

Η ανατροπή του 1-2

Ωστόσο, η πίεση της ομάδας του Ηλία Φωτόπουλου έπιασε τόπο, καθώς ήρθε το γκολ. Στο 70′ σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ στην περιοχή της Αχαϊκής, ο Ανδριέλος με κεφαλιά έγραψε το 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 76′ ο Βατσής έκανε ψαλιδάκι με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ, ενώ στο 82′ το ωραίο σουτ του Σαμπανέι, απέκρουσε ο Δρακόπουλος, με τον Καζαντζή στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Ενώ 90′ νέα εξαιρετική ενέργεια του Σαμπανέι, και αποδέκτης ο Βατσής που όμως με τακουνάκι δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις

ΑΧΑΪΚΗ (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Δριμάλας (84′ Γεωργόπουλος), Πετρόπουλος, Μεντζελόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μενίκου, Αποστολόπουλος (72′ Σπυρόπουλος), Καρράς (66′ Ρουμπάτος), Αγγελόπουλος, Κωστούλας

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος (74′ λ. τρ. Βραχνής), Αγουρίδης, Γ. Πολίτης, Βατσής, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Ντόμας, Γούρμος (71′ Καζαντζής), Καρούτης (63′ Π. Πολίτης) – στη 18άδα και οι Φωτόπουλος, Καπούταγλης, Σοφιανόπουλος, Παλιάτσας

περισσότερες φωτογραφίες στο patragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected