Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Κ15 της Super League

Χωρίς τίτλοΓια τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο διεξάγεται το Πρωτάθλημα Κ15 με τη συμμετοχή 13 ομάδων από τις 16 που απαρτίζουν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της χώρας μας, καθώς η συμμετοχή παραμένει προαιρετική.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, οι 13 ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, έχουν κατανεμηθεί σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Στον Α’ Όμιλο (Νότιος) θα βρεθούν αντιμέτωπες 6 ομάδες, οι: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Πλατανιάς.

Στον Β’ όμιλο (Βόρειος) θα αναμετρηθούν 7 ομάδες, οι: ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Ηρακλής, Βέροια και ΑΕΛ.

Δεν δήλωσαν συμμετοχή η Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος για οικονομικούς λόγους, καθώς η συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ15 παραμένει προαιρετική.

Στον Α’ όμιλο θα διεξαχθούν 4 γύροι (των 5 αγωνιστικών έκαστος), δηλαδή 20 αγωνιστικές, και στον Β’ όμιλο 3 γύροι (των 7 αγωνιστικών έκαστος), ήτοι 21 αγωνιστικές.

Η διάρκεια των αγώνων του Πρωταθλήματος Κ15 ορίζεται σε δύο χρονικές περιόδους διάρκειας 40 λεπτών η κάθε μία (80 λεπτά στο σύνολο).

Στους αγώνες του Πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 15 χρονών, δηλαδή γεννηθέντες από 01/01/2002 και έπειτα.

Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το Πρωτάθλημα Κ15, τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο)

Το Πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή του τελικού,στον οποίο θ’ αγωνιστεί ο πρώτος του Α’ ομίλου με τον πρώτο του Β’ ομίλου.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected