Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

ΓΑΣ Κοπανού “10 Starbet” – ΦΑΣ Νάουσα 2-5 (photos+vid)


DSCN9963Ένα πολύ καλό τεστ το σημερινό για τις δύο ομάδες, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται εκτός δράσης λόγω του προγραμματισμένου ρεπό σε Α1 Ερασιτεχνική και Γ Εθνική αντίστοιχα.

Οι πιτσιρικάδες του ΦΑΣ Νάουσα παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και έδειξαν πως “χτυπούν” την πόρτα της 11άδας. Ο Βαγγέλης Ντίσιος επέλεξε να ξεκουράσει σήμερα τους λεγόμενους βασικούς και να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αρκετούς από την Ακαδημία αλλά και δύο παίκτες υπό δοκιμή. Αυτοί είναι ο Γιώργος Αλεξανδρής (γιος του παλαίμαχου άσου, Αλέκου Αλεξανδρή που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μακροχώρι, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Τηλυκράτη και Καβάλα) και ο Βασίλης Γιαννόπουλος που αγωνίστηκε πέρσι στην Κ20 της Βέροιας.

Για τον ΦΑΣ, που θα αγωνιστεί το Σάββατο (24/9, 16.30) στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα σκόραραν οι Ντινόπουλος (2), Αλεξανδρής (2) και Ζούρκος, ο οποίος επανεμφανίστηκε δριμύτερος μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους “κυανόλευκους” και παρά το γεγονός πως ισοφάρισαν άμεσα, παρουσίασαν πολλά αμυντικά κενά και μοιραία το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Σκόρερς για την ομάδα του Νίκου Αντωνά, οι Τάσος Καψάλης και Γιάννης Γρυπούδης.

δείτε το 1-5 με πέναλτι του Γιώργου Αλεξανδρή :

δείτε 30 περίπου φωτογραφίες από το ματς :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected