Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Βαγγέλη Αβραμόπουλου ως MVP της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos)

DSCN9918Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/9) στο Δημοτικό Γήπεδο Καψόχωρας, η βράβευση του Βαγγέλη Αβραμόπουλου, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 576 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τέταρτη χρονιά φέτος και από πέρσι περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές πραγματοποιούνται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως φάνηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει ο χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Χορηγός του βραβείου του Βαγγέλη Αβραμόπουλου ήταν το Caffe Bar «Momenti» (Εθνικής Αντίστασης 36 στην Αλεξάνδρεια) και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Σάκη Λαγογιάννη για την εξαιρετική του πρωτοβουλία.

δείτε τις φωτογραφίες :

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο φροντιστής της ομάδας, Στάνλεϊ Όμπιντικ ο οποίο με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσε το πρώτο φετινό βραβείο.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αβραμόπουλο στην κάμερα του SportsUp :

error: Protected