Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αποκτά Ριβελίνο ο Πιερικός!

rivelinoΟ Νέβιλ Ριβελίνο (το Κόκο είναι παρατσούκλι) είναι αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Πιερικού!

Σύμφωνα με το katerinisport, ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και από τη Βραζιλία (εξ ου και το «Ριβελίνο») και αγωνίζεται κυρίως σαν «δεκάρι».

Ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού την περυσινή σεζόν, ωστόσο λόγω της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα στα μέσα της χρονιάς, δε φόρεσε τη φανέλα της. Παρέμεινε όμως στην Άμφισσα, φορώντας τη φανέλα του τοπικού Αμφισσαϊκού, ομάδα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φωκίδας (από πέρυσι δεν υπάρχει κατώτερη κατηγορία στη Φωκίδα).

Με τον Αμφισσαϊκό αγωνίστηκε σε δέκα αγώνες σκοράροντας οκτώ φορές ενώ μοίρασε και επτά ασίστ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλά στοιχεία, ο οποίος πιθανόν να μπορούσε να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο τοπικό πρωτάθλημα της Φωκίδας αν είχε τους κατάλληλους συμπαίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, το αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πιερικού θα φανεί στο «χορτάρι», μιας και η Γ’ Εθνική είναι πολύ περισσότερο απαιτητική από την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας..

Στη Γηραιά Αλβιώνα ο Ριβελίνο αγωνίστηκε στην Tonbridge Angels, ομάδα της Isthmian League (oυσιαστικά στην 7η κατηγορία της Αγγλίας), όμως το ενδιαφέρον στο βιογραφικό του είναι ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής…Α’ εθνικής. Ναι, μιλάμε για την ομάδα Genesis Futsal Club, ομάδα που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία Αγγλίας, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο σάλας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected