Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέα γκέλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κορυφή η Μονακό! (vids+tweets)

Χωρίς τίτλοΝέο δώρο από την Ρεάλ και οι διώκτες της την πλησιάζουν. Η “Bασίλισσα” παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αφελής και παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο «Γκραν Κανάρια» επέτρεψε στην Λας Πάλμας να πάρει ισοπαλία 2-2.

Δεν σταματάει τα δώρα η Ρεάλ, που πλέον είδε την Μπαρτσελόνα να την πλησιάζει στο -1 από την κορυφή. Η «βασίλισσα» αν και πήρε δύο φορές προβάδισμα στην έδρα της Λας Πάλμας, τιμωρήθηκε απ’ την υπερβολική χαλαρότητά της και πέταξε δύο βαθμούς , 2-2.

Κακό ματς στην μεγαλύτερη διάρκειά του στο «Γκραν Κανάρια». Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα η ομάδα του Ζιντάν είχε πολλά «κενά» διαστήματα στο παιχνίδι της. Οι μερένχες άνοιξαν το σκορ με τον Ασένσιο στο 33’ με κοντινή κεφαλιά στην κενή εστία. Οι γηπεδούχοι με βασικό στοιχείο την μαχητικότητά τους κατάφεραν να απαντήσουν με κοντινό σουτ του Τάνα (38’) μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ πίεσε και κατάφερε σχετικά εύκολα να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μπενζεμά στο 67’. Από εκεί και πέρα τα λεπτά περνούσαν σβηστά μέχρι που Λας Πάλμας χτύπησε όταν ο Αραούχο έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε στο 85΄! Η βασίλισσα προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο χρόνος δεν ήταν αρκετός και μετά την Βιγιαρεάλ είδε και την ομάδα του Σετιέν να της κόβει βαθμούς.

δείτε βίντεο στο sport-fm.gr

H Mονακό με ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ανζέ με 2-1 και να επιστρέψει στην κορυφή στη Γαλλία ανακτώντας προβάδισμα τριών πόντων από την Παρί. Νέα γκέλα για Μπορντό.

Πολύ δύσκολη νίκη πήρε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ με 2-1 απέναντι στην Ανζέ, αλλά με αυτό το τρίποντο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τη Νις.

Η Μονακό μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55’ από το γκολ του Ντιεντιού. Στο 66’ ο Γκλικ κατάφερε να επαναφέρει το ματς στην ισοπαλία ενώ ο Πολωνός στόπερ συμμετείχε με τον Καρίγιο και στην φάση του 2-1 με τον Νουκάμε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected