Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι 1-1

DSCN0066

Ματς με μεγάλες συγκινήσεις στο τελευταίο τέταρτο, ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Χαρίεσσας και το Μακροχώρι και μάλιστα με την τηλεοπτική κάλυψη της….NOVA!

Όχι δεν είναι ανέκδοτο, ισχύει στο 100%! Οι ιθύνοντες του γνωστού αθλητικού καναλιού επέλεξαν το γήπεδο της Χαρίεσσας σήμερα για να κάνουν τεστάρισμα τις άρτι αφιχθείσες κάμερες, με αποτέλεσμα το σημερινό παιχνίδι να αποκτήσει την αίγλη ενός αγώνα…Super League!

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο σημερινό ματς, όμως για το αν είναι κερδισμένες ή χαμένες, αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό! Κι αυτό γιατί η μεν ΑΕΧ είχε πολλές και καλές στιγμές για να “καθαρίσει” το ματς πιο νωρίς, αλλά ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα, το δε Μακροχώρι προηγήθηκε κόντρα στη ροή αλλά μπορεί κάλλιστα να τα βάζει με την τύχη του γιατί έχασε δύο βαθμούς στα…χασομέρια αλλά και με τέρμα από το κέντρο περίπου του γηπέδου!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Το πρώτο ημίχρονο είναι αυτό που λέμε πολλές φορές στο ποδόσφαιρο “θα ξεχαστεί γρήγορα”! Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε μια σειρά από διαδοχικά λάθη, που αλλοίωσαν σε μεγάλο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπως μια κεφαλιά του Μπεκιαρίδη που πέρασε άουτ και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιμπρής.

Το δεύτερο 45λεπτο όμως ήταν…όλα τα λεφτά! Από το 50′ μέχρι και το 73′ η ΑΕΧ έφτασε τουλάχιστον 4 φορές κοντά στο γκολ αλλά κανείς εκ των Στογιάννη, Γραμματικό (δις) και Σταμάτη δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσιμπρή, που ήταν από τους πλέον διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους.

Στο 73′ όμως η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου κατάφερε να βάλει…φωτιά στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα με τον νεοαποκτηθέντα νεαρό Μούτσα από την Ακαδημία Βέροιας, ο οποίος μετά το κόρνερ του Παπακωνσταντίνου, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και στο 88′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γραμματικού από τον Πέγιο, το οποίο εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Τσιμπρής είχε άλλη άποψη για μι ακόμη φορά.

Ο νεαρός όμως πορτιέρο προδόθηκε από την απειρία του στο 90+3′ όταν ο Φωτιάδης (“χρυσή” αλλαγή όπως αποδείχτηκε) στην προσπάθεια του να γεμίσει από το χώρο του κέντρου, είδε τη μπάλα να σκάει περίπου στο πέναλτι και στη συνέχεια να περνά πάνω από τον Τσιμπρή που αιφνιδιάστηκε πλήρως από την πορεία της.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί όπως ήταν φυσιολογικό για τους “κιτρινόμαυρους”, που έστω και έτσι μετρίασαν την πολύ πιθανή ήττα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Από την άλλη όμως, οι νεαροί ως επί τω πλείστον παίκτες του Γιώργου Απόσογλου (ο οποίος στερήθηκε τελευταία στιγμή τις υπηρεσίες του Γιώργου Τσακαλίδη) μπορούν κάλλιστα να τα έχουν με την τύχη τους που δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παμπουχίδης, Ιωαννίδης Θ., Σταμάτης, Τηλκερίδης (51′ Δελητζάκης), Τουμαράς, Τσάλμας (60′ Φωτιάδης), Κοτσογιαννίδης, Μπεκιαρίδης (88′ Δάτσης), Στογιάννης, Γραμματικός

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Μπρανιώτης, Πέγιος, Μούτσα, Σταματίου, Νικόπουλος, Φωτόπουλος, Φιλιππίδης (88′ Ασλανίδης), Παπακωνσταντίνου (89′ Σαχπατζίδης), Πίκος (83′ Τσακελίδης), Βύζας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected