Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 2ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Με τη δεύτερη “στροφή” συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια και στους δύο ομίλους.

Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν και το πλέον ενθαρρυντικό όσον αφορά το θέαμα (μέσο όρο 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι), δείγμα που φανερώνει πως η σεζόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Στο 1ο όμιλο, ξεχωρίζει το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς, όπου η τοπική Νίκη αντιμετωπίζει τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, δύο ομάδες που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι στον Σχοινά, με τους “κυανόλευκους” να υποδέχονται τον γειτονικό Άρη Παλαιοχωρίου ενώ στη Μελίκη, ο τοπικός Φίλιππος αντιμετωπίζει τον γειτονικό ΠΑΟ Παλατίτσια, δύο ομάδες που αναμετρώνται σε επίσημο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τα σπουδαία παιχνίδια σε Κλειδί και Νησί, ενώ στην πρώτη της νίκη στοχεύει η Θύελλα Σταυρού, με στόχο να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις από το “βαρύ” 4-0 στο Παλαιοχώρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (16.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΕ Σχοινά – Άρης Παλαιοχωρίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟ Παλατίτσια

Εθνικός Κλειδιού – Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

pre-game-a2111111121111

Στον 2ο όμιλο, τα βλέμματα στρέφονται δικαιολογημένα στη Νέα Νικομήδεια, όπου η Νέα Γενεά υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, δύο από τις πλέον ενισχυμένες ομάδες στην κατηγορία και με πολλές φιλοδοξίες για φέτος. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προμηνύεται και το ματς στην Αγία Βαρβάρα, ενώ χωρίς φαβορί είναι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΑΟ Μαρίνας και τον ΑΣ Πατρίδας, στον Μακεδόνα Βέροιας και τη Δόξα Νάουσας αλλά και στη Ραχιά, όπου ο Εθνικός υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Τέλος, το “2×2” θα επιδιώξει ο Αριστοτέλης Νάουσας, που ξεκίνησε…πυροβολώντας τη σεζόν, χάρη στα 8 τέρματα της πρεμιέρας κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.30) :

ΑΟ Μαρίνας – ΑΣ Πατρίδας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΠ Βέροιας

Μακεδόνας Βέροιας – Δόξα Νάουσας

Αριστοτέλης Νάουσας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Εθνικός Ράχης – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ρεπό : Ακαδημία Βέροιας

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected