Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναχαϊκή – Αχαϊκή 1-0

d3f76090f54c64e992ea6854837b4465_XLΣε μια αγωνιστική που και οι τέσσερις πρωτοπόροι νίκησαν, ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής επί της Αχαϊκής στο τοπικό ντέρμπι, που έφερε τους Πατρινούς στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας.

Όπως αναφέρει το filathlos.gr, τη δεύτερη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας πήρε η Παναχαϊκή, επικρατώντας στο αχαϊκό ντέρμπι της Αχαϊκή με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Δημήτρης Πολυχρόνης, στο 61ο λεπτό και μάλιστα στο ντεμπούτο του.

Ο Σιαλμάς έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε δυο φορές στο δοκάρι, πρώτα στο δεξί κάθετο και μετά στο αριστερό με το ριμπάουντ να το παίρνει ο Πολυχρόνης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι «μελανόλευκοι» για τρίτο σερί παιχνίδι κρατούν το μηδέν στην άμυνά τους, φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Αντίθετα η Αχαϊκή δεν τα κατάφερε ούτε στην Πάτρα μένοντας στον έναν βαθμό.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Βασιλείου (40′ Γκίνο), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Κωνσταντινίδης (64′ Στεργίδης), Σιαλμάς (85′ Αθανασόπουλος).

ΑΧΑΪΚΗ (Γκόφας): Δρακόπουλος, Δριμάλας, Κωνσταντινόπουλος (77′ Στεφανόπουλος), Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (68′ Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Ρουμπάτος (54′ Κωστούλας), Μενίκου, Αγγελόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected