Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Ηλυσιακός 0-0

ilysiakos-omadikiΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στις Μουρνιές, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και Ηλυσιακός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι Βεστάκη για τους γηπεδούχους.

Όπως αναφέρει το grandsport, στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13ο λεπτό με τον Ιωάννου όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ για να «απαντήσουν» οι γηπεδούχοι με σουτ του Ντεντάκη το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Σηφάκης στο 24’ όπως το ίδιο συνέβη και σε προσπάθεια του Ταταράκη δύο λεπτά αργότερα. Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν εκ νέου με τον Φλέσσα όμως αστόχησε και στο 42’ μετά απο σέντρα του Γκουτσίδη, ο Δρακάκης δεν «πρόλαβε» να στείλει τη μπάλα στην εστία του Σηφάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και «ανάγκασαν» τον Σηφάκη σε μεγάλη επέμβαση στο 51’ μετά από σέντρα σουτ του Παπαθανασίου ενώ στο 55’ ο Γκουτσίδης σούταρε, αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε στη γωνία του. Στο 66’ ο Μάλτσης αστόχησε για τους φιλοξενούμενους ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βεστάκης σημάδεψε αρχικά με το κεφάλι το δοκάρι και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα καθώς οι αμυντικοί του Ηλυσιακού απομάκρυναν πάνω από την γραμμή την μπάλα. Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα..

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης (70′ Κυτράκης), Γκουτσίδης, Ζντράβκοβιτς (83′ Τσίτας), Παπαθανασίου, Ταταράκης, Ντεντάκης, Δρακάκης (56′ Βεστάκης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μέσης, Σαμιώτης, Καντούτσης (63′ Σταύρου), Σίσκος, Πιπίνης, Φλέσσας, Στρίγγας (59′ Ξαγοράρης), Μάλτσης, Ιωάννου (75′ Κοντόπουλος), Μιχαλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected