Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας 1-0

13950619_1255962347769990_2132721209_o

Σπουδαία νίκη έστω και στο 90′ για τη Θύελλα

“Σεφτέ” στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα για τη Θύελλα Σταυρού, που δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ Κολούρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, μετά το βαρύ 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, δοκίμασε τα αντανακλαστικά της και για 90 λεπτά ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι “πράσινοι” κατόρθωσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό και με τέρμα του Σταυρίδη, να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα

Από την άλλη πλευρά,. το άκρως νεανικό συγκρότημα του Νίκου Καρύδα “φλέρταρε” με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, ωστόσο σε μια ολιγωρία της άμυνας στο τέλος, αποχώρησε από τον Σταυρό με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

DSCN2528

Πολύ καλή και σήμερα η ομάδα του Νίκου Καρύδα, πάλεψε για το αποτέλεσμα

Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως δυσκόλεψε αφάνταστα τους σαφώς πιο έμπειρους γηπεδούχους και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αν ήταν πιο προσεκτικοί οι “ασπρόμαυροι”, θα μπορούσαν να αλλάξουν τη μοίρα του του αγώνα.

Η Θύελλα όμως και με δεδομένη την επιθυμία όλων να πετύχει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει, έστω και στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα, μετά από κλέψιμο στην άμυνα, οι Μυλωνάς και Δεμερτζίδης άλλαξαν τη μπάλα από πλάγια, ο δεύτερος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σταυρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο  μέρος και με τις αλλαγές του Δημήτρη Γιουρόπουλου, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί και ρίσκαραν στο έπακρο, ρίσκο που εκ των πραγμάτων τους βγήκε σε καλό!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Διαμαντόπουλο.

στο 90

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Ριστέμογλου (90+1′ Μάρτος), Καραβασίλης, Τσορακλίδης, Μυλωνάς Α., Ισλάμι (75′ Σταυρίδης), Δεμερτζίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Σαρρηκυριακίδης (46′ Νεστορόπουλος), Κατσαπελίδης, Κανδηλίδης.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Δημητρακόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σακαλής, Περτσιούνης, Ποζιάδης, Μπακαλίδης, Καρύδας, Πρωτογέρης (54′ Φουρκιώτης), Θυμιόπουλος (46′ Λαφτσίδης), Τζήμας (63′ Παπουτσής), Σκουμπόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected