Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – ΑΕ Χαρίεσσας 1-6 (photos)

20160928_162321

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η ΑΕ Χαρίεσσας επικράτησε με το ευρύ 5-1 στη Ράχη του τοπικού Εθνικού και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη κυνήγησε από νωρίς το γκολ και κατόρθωσε να επιβληθεί πολύ γρήγορα στο παιχνίδι, παίρνοντας μάλιστα σαφές προβάδισμα στα πρώτα 25 λεπτά. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πολλές ελλείψεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατόρθωσαν να αντιδράσουν, ωστόσο ο αποκλεισμός δεν σημαίνει κάτι για τους “κυανόλευκους”, που θα δώσουν βαρύτητα στο πρωτάθλημα, όπου το ξεκίνημα είναι πολύ θετικό.

Οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και συγκεκριμένα με τον Παύλο Τσάλμα, ο οποίος μπήκε πολύ φουριόζος στο παιχνίδι και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 11ο λεπτό, εδραιώνοντας από νωρίς τη νίκη της ομάδας του.

20160928_172000Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Αργύρης Σταμάτης, που “έγραψε” το 0-3 στο 18′ και επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λευτέρη Γραμματικού να χριστεί σκόρερ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο καταιγιστικός ρυθμός από πλευράς φιλοξενούμενων, καταλάγιασε στα επόμενα λεπτά και το 0-4 παρέμεινε μέχρι το 59ο λεπτό, όταν ο Δάτσης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΧ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Εθνικός σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Λαζαρίδη και το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, με το δεύτερο γκολ του Σταμάτη στο παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Τσαχουρίδης, Λαζαριώτης (50′ Λαζαρίδης), Ορφανίδης, Σβαρνογιαννόπουλος, Τσακιράκης, Γιουβαντσικλάρ, Μαραγκός, Βελιάδης, Συμεωνίδης, Φεΐμ, Δεληγιώργης (14′ Κουκουρδής)

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Μουζάκι, Δελητζάκης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Φωτιάδης, Κοτσογιαννίδης (46′ Δάτσης), Τσάλμας (58′ Διτσόλας), Τουμαράς (32′ Μποζατζίδης), Γραμματικός, Στογιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected