Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-2


14467113_10153844553775143_2083640088_o

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί δυστυχώς φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας.

Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου επικράτησε με σκορ 2-ο του τοπικό ΜΑΣ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ημαθίας, κόντρα σε μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που είχε καλές στιγμές στην αναμέτρηση και πάλεψε για την πρόκριση.

Η εμπειρία όμως μέτρησε πολύ για τους ελλιπείς φιλοξενούμενους, που βρήκαν δίχτυα σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο καλές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, το το γκολ όμως που επιδίωξαν δεν ήρθε, σε αντίθεση με τον δαιμόνιο Μάριο Αργυρόπουλο ο οποίος με μια πολύ ωραία προσπάθεια στο 40ο λεπτό, σημείωσε το τρίτο του τέρμα στο φετινό Κύπελλο και άνοιξε το σκορ για τους “μπλαουγκράνα”.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν και πάλι απειλητικά στα καρέ του Γιαβάση και τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα κενά που δημιουργήθηκαν από το (φυσιολογικό) ρίσκο των αντιπάλων και στο 68′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Αραμπατζή.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά “έριξε” τους τίτλους τέλους στο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 25 λεπτά για να φτάσουν στην ανατροπή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Αναστασιάδης, Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Θεοδώρου, Αβετίδης, Χερίδης (75′ Μπατσίλας), Φραδέλος, Γκόγκος, Ρόκο (66′ Σγούρος), Ευαγγέλου (46′ Κοσμανίδης).

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Τόζογλου Π., Καραπίττας, Αργυρόπουλος, Καϊρακλίδης (62′ Αραμπατζής), Τόζογλου Χ., Σαγκούρης, Μουταφίδης, Ντιόπ (46′ Βασιλείου), Μπακάτσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected