Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το pregame από το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της Α1 : Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Trikala-horz

Τέταρτη μόλις αγωνιστική από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πλησιάζει η ώρα για το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Μετά το εντυπωσιακό 3-3 του Κεραυνού Επισκοπής και της ΑΕ Αλεξάνδρειας για τη 2η αγωνιστική, σειρά παίρνει το ματς του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων, όπου η ΑΕΑ και πάλι αγωνίζεται εκτός έδρας αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν, έχοντας το απόλυτο στις νίκες (3×3) αλλά και εντυπωσιακό goal averagε, με 14 γκολ υπέρ και κανένα κατά. Στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν, οι διοικούντες των “πρασίνων” αναμένουν μεγάλη προσέλευση κόσμου ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη στον αγωνιστικό χώρο, όπου θα αναμετρηθούν 22 ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετέχει σε ουκ ολίγα παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Καρασαββίδης, προχώρησε σε εκτεταμένο rotation στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας και είχε την ευκαιρία να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές μετά και από τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία η προσπάθεια ήταν κάτι παραπάνω από έντονη.

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αυριανής αναμέτρησης :

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 14.34 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-4

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 9 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιώργος Πατατούκας (αμνφίβολος), επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς Χρήστος Ταταρίδης και Ηλίας Αθανασιάδης

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 7 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιάννης Νικολόπουλος (τραυματίας), επέστρεψε ο Άκης Νικολαΐδης

 

Δηλώσεις

Γιώργος Ντάμτσιος (προπονητής γηπεδούχων) : “Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας, να έρθει να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που εγγυούνται πως θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο ματς. Εμείς από την πλευρά μας θα φιλοξενήσουμε και θα υποδεχτούμε την ομάδα της Αλεξάνδρειας με τον καλύτερο τρόπο και εύχομαι στο τέλος η ομάδα μου να είναι η νικήτρια”.

Βασίλης Σερμπίνης (αρχηγός γηπεδούχων) : “Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όχι μόνο από βαθμολογική άποψη αλλά και το γεγονός πως είναι ένα τοπικό ντέρμπι από τα παλιά. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν το πάθος και οι μονομαχίες και για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει, εύχομαι να αποζημιωθεί από το θέαμα. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!”

Κυριάκος Καρασαββίδης (προπονητής φιλοξενούμενων) : “Ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο κι ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός”.

Γιώργος Μυλωνάς (αρχηγός φιλοξενούμενων) : “Ένα παιχνίδι που εύχομαι να είναι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις συνθήκες ενός τέτοιου παιχνιδιού και ελπίζω ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το αυριανό ματς να το απολαύσει. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει ότι διαθέτει καρδιά πρωταθλητή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected