Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άρχισε να…φορτσάρει η Ατλέτικο, υπέταξε και τη Βαλένθια στο “Μεστάγια”! (vid+tweet)

CtwWAPYWAAEy4q_Ο Ντιέγκο Άλβες απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά δεν ήταν δυνατόν να πιάνει τα πάντα! Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Βαλένθια (2-0) στο «Μεστάγια» και βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή της Primera.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Βαλένθια στο “Mestalla”, χάρη στα τέρματα των Αντουάν Γκριεζμάν και Κεβίν Γκαμεϊρό, αλλά πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντιέγκο Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Βαλένθια απέκρουσε δύο εκτελέσεις πέναλτι, του Γκριεζμάν στο 44′ και του Γκάμπι στο 69′.

Είχε πιάσει πέναλτι και την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας τις 17 αποκρούσεις και έτσι έκανε ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Θουμπιθαρέτα. Τώρα έφτασε τις 19 αποκρούσεις, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει κάνει 22 αποκρούσεις σε 45 πέναλτι! Τα 21 ήταν γκολ, δηλαδή τα 2 άστοχα.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Αν δεν το καταλάβατε… λιγότερο από τα μισά πέναλτι ήταν γκολ! Επίσης, για πρώτη φορά στην καριέρα του πιάνει δύο πέναλτι σε ένα ματς, ενώ τελευταίος το είχε κάνει ο Ντιέγκο Λόπεθ το 2009.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Βόρο ως υπηρεσιακός τεχνικός και την Βαλένθια αναλαμβάνει ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Όσον αφορά στην Ατλέτικο, λυτρώθηκε με το 6ο φετινό γκολ του Γκριεζμάν στο 63′ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γκαμεϊρό στο 93′.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected